Home / World / INCIDENT la frontiera Ucrainei cu Rusia: Persoane necunoscute au incendiat un punct vamal ucrainean. Oficial rus: “Este o provocare”

INCIDENT la frontiera Ucrainei cu Rusia: Persoane necunoscute au incendiat un punct vamal ucrainean. Oficial rus: “Este o provocare”

Persoane necunoscute au incendiat joi seara punctul vamal Izvarino, în regiunea Lugansk, la frontiera cu Rusia, a anunțat șeful Serviciului Vamal federal rus, Andrei Belianinov, citat de RIA Novosti.

“Persoane îmbrăcate în negru, purtând panglici «Sf. Gheorghe» au incendiat punctul de trecere a frontierei ruso-ucrainene Izvarino”, în regiunea Lugansk, a declarat Belianinov, denunțând “o provocare cu scopul de a tensiona relațiile dintre Moscova și Kiev”. Potrivit lui Belianinov, peste 40 de persoane înarmate au coborât în jurul orei 18.00, la Izvarino, din două microbuze. Ele au cerut vameșilor ucraineni să lase armele jos și să se predea, amenințând că “în caz contrar după 30 de secunde vor deschide focul”. Vameșii ucraineni au refuzat să îndeplinească cerințele persoanelor necunoscute, iar acestea au incendiat punctul vamal. El a adăugat că “momentan, punctul vamal Izvarino este închis, însă incendiul a fost stins”.

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

x

Check Also

Decizie oficiala: Landurile germane nu mai vor noi inmatriculari de automobile pe benzina si motorina, incepand cu anul 2030

Landurile germane nu vor sa ...

REFERENDUMUL din Ungaria privind cotele de imigranți, INVALID / Viktor Orban a anunțat că va înainta Parlamentului o propunere de amendament constituțional

Biroul Național Electoral (NVI) din ...

The New York Times anunță că o susține pe Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din SUA

Cotidianul The New York Times ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: