Home » National » Kievul afirmă că avionul lui Rogozin s-a întors din drum benevol și denunță "un truc politic"

Kievul afirmă că avionul lui Rogozin s-a întors din drum benevol și denunță "un truc politic"

Ministerul ucrainean de Externe a declarat că avionul vicepremierului rus Dmitri Rogozin s-a întors din drum în mod benevol și a calificat declarațiile oficialului rus drept „provocare și truc politic”, relatează agenția ucraineană oficială Ukrinform.

„Avionul lui Rogozin venind din Chișinău s-a întors din drum benevol, fără constrângere și avioane de interceptare ucrainene! Este o provocare și un truc politic. Imaginația bogată a lui Rogozin ne uimește!”, a afirmat ministerul ucrainean, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter. Diplomații ucraineni au subliniat în mesaj că „versiunea lui Rogozin privind zborul său din Chișinău este plină de minciuni! Ucraina nu a impus nicio interdicție pentru zborurile care tranzitează spațiul său aerian”. Anterior, Rogozin a anunțat că a revenit la Moscova, din Republica Moldova, în pofida faptului că avionul său a fost obligat de către avioane ucrainene de interceptare să se se întoarcă din drum, la Chișinău.

Sursa: mediafax.ro

Ministerul ucrainean de Externe a declarat că avionul vicepremierului rus Dmitri Rogozin s-a întors din drum în mod benevol și a calificat declarațiile oficialului rus drept "provocare și truc politic", relatează agenția ucraineană oficială Ukrinform. "Avionul lui Rogozin venind din Chișinău s-a întors din drum benevol, fără constrângere și avioane de interceptare ucrainene! Este o provocare și un truc politic. Imaginația bogată a lui Rogozin ne uimește!", a afirmat ministerul ucrainean, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter. Diplomații ucraineni au subliniat în mesaj că "versiunea lui Rogozin privind zborul său din Chișinău este plină de minciuni! Ucraina nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile