Home / Sport / Copiii Vasluiului, invitați la fotbal

Copiii Vasluiului, invitați la fotbal

Asociația Județeană de Fotbal îi așteaptă pe copiii Vasluiului să participe la o competiție de minifotbal dedicată zilei Youth UEFA.

Pe 21 mai, Vasluiul va găzdui o competiție de minifotbal dedicată zilei Youth UEFA. Organizatorii, Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui, speră ca la întrecere să se înscrie cât mai mulți copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 15 ani. Se vor organiza jocuri în formule 3-3, 4-4, 5-5, 6-6, 7-7 și 9-9.

De asemenea, vor exista concursuri de jonglerii cu mingea și de tras la poartă din punct fix sau de a conduce mingea printre jaloane. FRF va oferi câștigătorilor premii constând în mingi, tricouri, ghete de fotbal, precum și bilete la finala Cupei României.

“Sperăm să vină la acțiune cât mai mulți copii. Ne dorim să fie și un prilej de selecție a copiilor cu talent. Înscrierile se fac la sediul AJF de la Sala Sporturilor, însă mă pot contacta și pe mine, la liceu sau în baza sportivă a LPS, fiindcă dorim să-i sprijinim și să-i încurajăm pe copii să facă sport”, a declarat Constantin Petrea, vicepreședintele AJF Vaslui.

Asociația Județeană de Fotbal îi așteaptă pe copiii Vasluiului să participe la o competiție de minifotbal dedicată zilei Youth UEFA. Pe 21 mai, Vasluiul va găzdui o competiție de minifotbal dedicată zilei Youth UEFA. Organizatorii, Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui, speră ca la întrecere să se înscrie cât mai mulți copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 15 ani. Se vor organiza jocuri în formule 3-3, 4-4, 5-5, 6-6, 7-7 și 9-9. De asemenea, vor exista concursuri de jonglerii cu mingea și de tras la poartă din punct fix sau de a conduce mingea printre jaloane. FRF va oferi…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: