Home » Social » Doi copii au rămas fără mamă: Femeie strivită de tren

Doi copii au rămas fără mamă: Femeie strivită de tren

Un tren abia plecat din Stația Bârlad cu destinația Galați a provocat o cumplită tragedie: a lovit mortal o femeie de 37 de ani, din Grivița, lăsând orfani de mamă doi copii.

O femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Grivița, a murit pe loc după ce capul i-a fost zdrobit de trenul Regio 15412, care circula din direcția Bârlad către Galați. Tragedia s-a produs ieri, la ora 11.31, adică la numai un sfert de oră de la ieșirea din Stația CFR Bârlad a garniturii, în timp ce trecea prin comuna Grivița.

Cel care a anunțat incidentul la numărul de urgență 112 a fost chiar șeful trenului, care i-a spus dispecerului că, la intrarea în Grivița, trenul a lovit o femeie care se afla între liniile de cale ferată și că victimei i-au fost provocate leziuni foarte grave în zona capului. Din nefericire, echipajul Substației de Ambulanță Bârlad care a sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru femeie, ci doar a constatat decesul.

„Cu ajutorul rudelor femeii, cadrele Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bârlad au identificat victima. Este vorba despre o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Grivița. Aceasta tocmai plecase de pe islaz, unde se afla împreună cu soțul ei, și se îndrepta spre casă. Cel mai probabil, s-a împiedicat de șine și s-a lovit, nemaiputând să se ridice, moment în care a fost lovită de tren. Urmează a fi dispusă efectuarea necropsiei”, ne-a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Femeia avea doi copii, care, într-o clipă, au rămas orfani de mamă.

Reamintim că ultimul accident mortal de tren din județ se petrecuse tot în zona Bârlad, de Florii. Atunci, un bătrân în vârstă de 77 de ani, din localitate, și-a pierdut viața la scurt timp după ce a fost călcat de tren chiar în gară, puțin după ora 18.30. Vârstnicul a fost lovit puternic în zona capului de trenul InterRegio 1666 Iași – București, care tocmai intra în stație, și a rămas încarcerat sub vagonul al doilea al garniturii, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos.

Un tren abia plecat din Stația Bârlad cu destinația Galați a provocat o cumplită tragedie: a lovit mortal o femeie de 37 de ani, din Grivița, lăsând orfani de mamă doi copii. O femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Grivița, a murit pe loc după ce capul i-a fost zdrobit de trenul Regio 15412, care circula din direcția Bârlad către Galați. Tragedia s-a produs ieri, la ora 11.31, adică la numai un sfert de oră de la ieșirea din Stația CFR Bârlad a garniturii, în timp ce trecea prin comuna Grivița. Cel care a anunțat incidentul la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: