Home / Sport / Invazie vasluiană la Polivalentă

Invazie vasluiană la Polivalentă

Handbaliștii Vasluiului speră ca la meciul de joi, cu CSM Ploiești, să aibă parte de susținerea publicului pentru a sărbători împreună penultimul pas făcut către Liga Națională.

HC Vaslui este foarte aproape de o performanță istorică. Echipa mai are de trecut două hopuri. Primul va fi joi, contra celor de la CSM Ploiești. Handbaliștii vasluieni nu-și permit pași greșiți pentru a fi siguri că vor evolua din vară în prima ligă. Ei speră ca la meciul cu formația prahoveană să beneficieze de aportul publicului, astfel încât să sărbătorească, la final, încă un pas făcut către Ligă.

“Avem parte de un final de sezon dificil. Am câștigat la Călărași grație grupului, care s-a dovedit omogen și puternic, însă nu trebuie să neglijăm ultimii doi adversari. Ne dorim un succes la Ploiești pentru ca ultimul joc, cel de la Bacău, să-l tratăm cu un moral foarte bun. Ambele jocuri sunt ca niște finale pentru noi pentru că vrem să ajungem în ligă de pe primul loc”, a declarat Marius Ignat.

Partida dintre HC Vaslui și CSM Ploiești se va disputa joi, 15 mai, de la ora 17.30, intrarea fiind liberă.

Handbaliștii Vasluiului speră ca la meciul de joi, cu CSM Ploiești, să aibă parte de susținerea publicului pentru a sărbători împreună penultimul pas făcut către Liga Națională. HC Vaslui este foarte aproape de o performanță istorică. Echipa mai are de trecut două hopuri. Primul va fi joi, contra celor de la CSM Ploiești. Handbaliștii vasluieni nu-și permit pași greșiți pentru a fi siguri că vor evolua din vară în prima ligă. Ei speră ca la meciul cu formația prahoveană să beneficieze de aportul publicului, astfel încât să sărbătorească, la final, încă un pas făcut către Ligă. “Avem parte de un…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: