Home » Sport » Speranțe pentru FC Vaslui: Galben-verzii merg la TAS

Speranțe pentru FC Vaslui: Galben-verzii merg la TAS

Acționarul minoritar, Consiliul Local Vaslui, s-a adresat la TAS pentru anularea deciziei FRF de neacordare a licenței și retrogradarea FC Vaslui în liga a doua.

Vasluienii mai au motive să spere că vor avea echipă de fotbal în Liga I și din sezonul următor. Acționarul minoritar al FC Vaslui, Consiliul Local (CL), și-a dat acceptul pentru a contesta decizia Comisiei de Licențiere, de neacordare a licenției pentru viitoarea ediție de campionat. Demersurile autorităților locale sunt susținute de FRF și LPF, care admit că FC Vaslui nu a avut dreptul la o apărare corectă.

Principalul motiv pentru care CL decis să se implice îl reprezintă faptul că, în majoritatea campionatelor puternice ale Europei, criteriul sportiv este cel care primează, și nu cel financiar.

CL deține în prezent 16 la sută din acțiunile FC Vaslui.

Clubul intră în insolvență

Firma Comconstruct, în calitate de creditor, a cerut intrarea în insolvență a clubului FC Vaslui. Cererea a fost înregistată pe 7 mai la Tribunalul Vaslui, urmând ca magistrații să hotărască deschiderea sau nu a procedurii de intrare în insolvență a clubului vasluian.

Trebuie spus că, după ce, vinerea trecută, jucătorii Liviu Antal, Cătălin Straton și Andrei Cordoș au fost eliberați de obligațiile contractuale față de FC Vaslui, aceștia nu pot semna momentan cu o altă echipă întrucât gruparea a înaintat recurs la decizia luată de Comisia Națională pentru Soluționarea Litigilor. Dacă va fi acceptat planul de reorganizare, iar clubul va rămâne în prima ligă, atunci sunt șanse minime ca vreun jucător să mai plece.

Acționarul minoritar, Consiliul Local Vaslui, s-a adresat la TAS pentru anularea deciziei FRF de neacordare a licenței și retrogradarea FC Vaslui în liga a doua. Vasluienii mai au motive să spere că vor avea echipă de fotbal în Liga I și din sezonul următor. Acționarul minoritar al FC Vaslui, Consiliul Local (CL), și-a dat acceptul pentru a contesta decizia Comisiei de Licențiere, de neacordare a licenției pentru viitoarea ediție de campionat. Demersurile autorităților locale sunt susținute de FRF și LPF, care admit că FC Vaslui nu a avut dreptul la o apărare corectă. Principalul motiv pentru care CL decis să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: