Home » Social » Termen limită, 15 mai

Termen limită, 15 mai

Crescătorii de vaci mai au la dispoziție câteva zile pentru a depune cereri pentru ajutorul de minimis acordat de stat pentru achiziționarea tancurilor de răcire a laptelui. Campania de primire a cererilor s-a încheiat pe 15 aprilie, însă din cauză că au fost foarte puține, perioada a fost prelungită până la 15 mai.

La nivelul județului Vaslui, o singură persoană, din comuna Berezeni, înscrisă în cadrul Asociației Crescătorilor de Animale de pe raza comunei, a depus cerere pentru un tanc de răcire a laptelui cu o capacitate de 1.000 de litri.

Pot cere ajutor de minimis fermierii care dețin între trei și cinci vaci de lapte, cu condiția ca solicitanții să fie organizați într-o formă asociativă la nivel de comună și să menționeze, atât în actul constitutiv, cât și în statul asociației, scopul achiziționării de tancuri noi de răcire a laptelui.

Cuantumul sprijinului financiar este de 5.000 de euro pentru fiecare formă asociativă și cuprinde costurile aferente achiziționării, instalării tancului, instruirii necesare, precum și asigurării service-ului pentru o perioadă de 12 luni de la instalare.

Crescătorii de vaci mai au la dispoziție câteva zile pentru a depune cereri pentru ajutorul de minimis acordat de stat pentru achiziționarea tancurilor de răcire a laptelui. Campania de primire a cererilor s-a încheiat pe 15 aprilie, însă din cauză că au fost foarte puține, perioada a fost prelungită până la 15 mai. La nivelul județului Vaslui, o singură persoană, din comuna Berezeni, înscrisă în cadrul Asociației Crescătorilor de Animale de pe raza comunei, a depus cerere pentru un tanc de răcire a laptelui cu o capacitate de 1.000 de litri. Pot cere ajutor de minimis fermierii care dețin între…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: