Home » Sport » Buziuc, întreținut de bunică

Buziuc, întreținut de bunică

Situația este din ce în ce mai critică la FC Vaslui, jucătorii ajungând să fie întreținuți de rude. Un exemplu este Buziuc, care a apelat la bunica sa de 80 de ani pentru a putea să-și asigure existența.

FC Vaslui încearcă să ducă la bun sfârșit campionatul, însă jucătorii fug pe capete, nemaireușind să-și mai asigure traiul, din lipsă de bani. Cei mai afectați sunt fotbaliștii tineri, care nu au alte surse de venit. Un asemenea caz este Alexandru Buziuc, care a cerut sprijinul bunicilor.

“Buziuc e susținut de bunica aflată la vârsta de 80 de ani. Este greu să mănânci cartofi la prânz și să vii să joci 90 de minute în Liga I. E o mare harababură, din care, totuși, încercăm să facem ceva. Căutăm soluții în timpul meciului pentru că nu avem altceva de făcut”, a spus antrenorul Costinel Botez.

Tehnicianul vasluienilor a mai declarat că echipa nu are bani nici pentru organizarea unui joc de acasă. La partida cu Oțelul, galben-verzii au apelat la bunăvoința arbitrilor și observatorilor pentru a putea juca.

“Am atenționat încă de acum trei săptămâni că lucrurile vor fi din ce în ce mai grave. E trist că nu punem toți umărul să salvăm echipa. În spiritul românesc, boii ară și caii mănâncă. Este trist să ne rugăm de observator și arbitri să dea drumul la meci. Nu reușim să plătim din încasări nici măcar observatorul. Nu reușim să mai dăm o masă la jucătorii aceștia care încă mai stau pe aici”, a menționat Botez, care își reproșează faptul că nu l-a folosit pe Temwanjera pe post de fundaș.

“Cu el, Vasluiul nu a mai primit gol în repriza a doua a meciului cu Oțelul. Mă gândeam de mult timp să-l bag pe Mike fundaș central. Îmi pare rău că nu am făcut acest lucru de la începutul jocului. Nu am avut curaj, dar asta e. Când nu avem curaj să murim pe mâna noastră, murim pe mâna altora”, a explicat antrenorul FC Vaslui.

Situația este din ce în ce mai critică la FC Vaslui, jucătorii ajungând să fie întreținuți de rude. Un exemplu este Buziuc, care a apelat la bunica sa de 80 de ani pentru a putea să-și asigure existența. FC Vaslui încearcă să ducă la bun sfârșit campionatul, însă jucătorii fug pe capete, nemaireușind să-și mai asigure traiul, din lipsă de bani. Cei mai afectați sunt fotbaliștii tineri, care nu au alte surse de venit. Un asemenea caz este Alexandru Buziuc, care a cerut sprijinul bunicilor. “Buziuc e susținut de bunica aflată la vârsta de 80 de ani. Este greu să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: