Home » Social » De ce-i bună sonda?

De ce-i bună sonda?

Cinci candidați la europarlamentare din partea tot atâtor partide vor trebui să-i convingă pe alegătorii din Pungești că sonda «plantată» de compania Chevron la ei în bătătură e numai bună.

Cinci eurocandidați la alegerile de pe 25 mai vor trebui să explice electoratului din Pungești de ce sonda montată de compania americană Chevron la ei în comună nu poate să le «cauzeze», ci dimpotrivă.

Scenariul în care unul dintre candidații Maria Grapini, Marian Jean Marinescu, Andrei Muraru, Cristian Preda și Mihai Răzvan Ungureanu vor vorbi cu pungeștenii față în față a fost construit de publicația electronică gândul.info. Este vorba despre ceea ce ziarul amintit laudă a fi primul reality show politic din spațiul public românesc.

Deplasarea la Pungești a unuia dintre cei cinci candidați, a celui pe care va «cădea păcatul», va surveni în urma unei trageri la sorți în cadrul etapei numite, deloc întâmplător, «proba norocului».

Cinci candidați la europarlamentare din partea tot atâtor partide vor trebui să-i convingă pe alegătorii din Pungești că sonda «plantată» de compania Chevron la ei în bătătură e numai bună. Cinci eurocandidați la alegerile de pe 25 mai vor trebui să explice electoratului din Pungești de ce sonda montată de compania americană Chevron la ei în comună nu poate să le «cauzeze», ci dimpotrivă. Scenariul în care unul dintre candidații Maria Grapini, Marian Jean Marinescu, Andrei Muraru, Cristian Preda și Mihai Răzvan Ungureanu vor vorbi cu pungeștenii față în față a fost construit de publicația electronică gândul.info. Este vorba despre ceea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: