Home / Sport / HC Vaslui – CSM Ploiești, joi, ora 17.30: Ultimul meci de acasă

HC Vaslui – CSM Ploiești, joi, ora 17.30: Ultimul meci de acasă

HC Vaslui speră să aibă sala plină la ultimul joc de acasă din acest sezon, cu CSM Ploiești.

HC Vaslui este foarte aproape de cea mai importantă performanță din ultimii ani. Pentru a promova «en fanfare», formația vasluiană este nevoită să câștige ultimele două partide rămase de disputat din acest sezon. Un prim pas îl poate face joi, 15 mai, când handbaliștii vasluieni doresc să-și ia adio de la suporteri în acest sezon cu o victorie. Elevii profesorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma sunt favoriți, însă nu vor să riște nimic și își tratează adversarul cu maximă seriozitate.

“Ne vom trata adversarul cu respectul cuvenit. Vrem să câștigăm pentru a termina pe primul loc. Am muncit mult pentru a ne atinge obiectivul și nu vrem să dăm cu piciorul chiar la final”, a declarat portarul Alin Pleșca.

Handbaliștii vasluieni își doresc ca Sala Polivalentă să fie plină pentru a sărbători împreună performanța așteptată de 15 ani. Meciul este programat joi, de la ora 17.30, iar intrarea la meci este liberă.

HC Vaslui speră să aibă sala plină la ultimul joc de acasă din acest sezon, cu CSM Ploiești. HC Vaslui este foarte aproape de cea mai importantă performanță din ultimii ani. Pentru a promova «en fanfare», formația vasluiană este nevoită să câștige ultimele două partide rămase de disputat din acest sezon. Un prim pas îl poate face joi, 15 mai, când handbaliștii vasluieni doresc să-și ia adio de la suporteri în acest sezon cu o victorie. Elevii profesorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma sunt favoriți, însă nu vor să riște nimic și își tratează adversarul cu maximă seriozitate. “Ne vom…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: