Home » Invatamant » Instrumentiști remarcabili: Lauri pentru pianiștii vasluieni
Diana Mirciu

Instrumentiști remarcabili: Lauri pentru pianiștii vasluieni

Elevii vasluieni Diana Mirciu și Răzvan Perial, care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Concursul “Ofrandă sunetului” de la Iași, au obținut câte un loc la Concursul internațional de interpretare pentru pian de la Cernăuți (Ucraina).

Pianiștii vasluieni au cules lauri la cea de-a zecea ediție a Concursului internațional de interpretare vocală și instrumentală “Ofrandă sunetului” de la Iași. La eveniment au luat parte 128 de copii și tineri din țară și din străinătate.

Elevii pregătiți de profesoara Ana Sava au reușit și la concursul de la Iași să obțină rezultate foarte bune, Andrada Munteanu, Răzvan Perial, Costel Enea și David Dumitriu urcând pe prima treaptă a podiumului.

Profesorul Constantin Olaru a participat cu șase elevi: Diana Mirciu și Răzvan Cristia au obținut premiul I, Ștefan Gherghe, Alexandra Cozma și Ovidiu Pracsiu au fost recompensați cu premiul II, iar Cristian Florea a obținut premiul III.

Diana Mirciu și Răzvan Perial au fost selectați pentru Concursul internațional de interpretare pian de la Cernăuți, un eveniment de mare importanță care va avea loc în septembrie.

Elevii vasluieni Diana Mirciu și Răzvan Perial, care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Concursul “Ofrandă sunetului” de la Iași, au obținut câte un loc la Concursul internațional de interpretare pentru pian de la Cernăuți (Ucraina). Pianiștii vasluieni au cules lauri la cea de-a zecea ediție a Concursului internațional de interpretare vocală și instrumentală “Ofrandă sunetului” de la Iași. La eveniment au luat parte 128 de copii și tineri din țară și din străinătate. Elevii pregătiți de profesoara Ana Sava au reușit și la concursul de la Iași să obțină rezultate foarte bune, Andrada Munteanu, Răzvan…

Review Overview

User Rating: 0.65 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: