Home » Sport » S-au calificat la turneul semifinal

S-au calificat la turneul semifinal

Junioarele II de la LPS Vaslui au obținut dreptul de a merge la turneul semifinal, terminând etapa zonală pe poziția a doua în clasament.

Junioarele II de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au obținut o performanță notabilă. Ele și-au câștigat dreptul de participare la turneul semifinal, după ce la ultimul turneu al etapei zonale au obținut patru victorii și o înfrângere, rezultate care le situează pe treapta a doua a podiumului, cu 67 de puncte, în spatele celor de la CSȘ Galați, dar în fața ArtHand Galați.

“Este o performanță notabilă, iar fetele merită felicitate pentru evoluția de la ultimul turneu, care a avut loc la Bacău. Sperăm să facem o figură frumoasă la turneul semifinal. Ne-am dori să ajungem la turneul final. Vom face totul pentru a atinge acest lucru. E greu, dar nu imposibil”, a declarat Gabriel Chirilă, antrenorul junioarelor II de la LPS Vaslui.

La turneul de la Bacău, LPS Vaslui a trecut de CSȘ Bacău (scor 36-26), ACS Tescani (36-18), LPS Brăila (27-14) și CS ArtHand Galați (29-22), fiind învinsă doar de CSȘ Galați (scor 26-30).

La etapa semifinală, vasluiencele vor întâlni LPS Botoșani, LPS Iași, CSM Ploiești, CSȘ Călărași și CSȘ 6 București.

Junioarele II de la LPS Vaslui au obținut dreptul de a merge la turneul semifinal, terminând etapa zonală pe poziția a doua în clasament. Junioarele II de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au obținut o performanță notabilă. Ele și-au câștigat dreptul de participare la turneul semifinal, după ce la ultimul turneu al etapei zonale au obținut patru victorii și o înfrângere, rezultate care le situează pe treapta a doua a podiumului, cu 67 de puncte, în spatele celor de la CSȘ Galați, dar în fața ArtHand Galați. “Este o performanță notabilă, iar fetele merită felicitate pentru evoluția de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: