Home » Social » Copii accidentați la joacă

Copii accidentați la joacă

Trei copii cu vârste între 9 și 13 ani au ajuns, duminică seară, la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, cu leziuni serioase căpătate în urma unor accidente la joacă. În toate cazurile, copiii se plimbau cu bicicleta, când, în momente de neatenție, au căzut și s-au lovit. Cel mai grav a fost un băiețel de 13 ani, din Bârlad, care a și fost transferat la Clinica de Neurochirurgie Iași, cu diagnosticul „fractură de stângă temporală cu otoragie”.

„Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Ioan Codreanu, puțin după ora 20. Mai mulți copii alergau pe lângă biciclete, iar la un moment dat, unul dintre ei s-a împiedicat de pedală, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la cap. După incident, copilul s-a ridicat singur și a mers pe strada Iamandi, unde se aflau mai mulți adulți. Când au văzut că e lovit și îi curge sânge din ureche, unul dintre aceștia a sunat la numărul 112 și a solicitat o ambulanță”, ne-a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Nici ceilalți doi copii accidentați, o fată de 13 ani și un băiat de 9 ani, din Ivești, nu au fost implicați în evenimente pe drumurile publice, ci au căzut de pe bicicletă în timp ce se plimbau prin curte. Ambii s-au ales cu fracturi de antebraț, motiv pentru care medicii bârlădeni au decis să-i transfere la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” Iași.

Trei copii cu vârste între 9 și 13 ani au ajuns, duminică seară, la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, cu leziuni serioase căpătate în urma unor accidente la joacă. În toate cazurile, copiii se plimbau cu bicicleta, când, în momente de neatenție, au căzut și s-au lovit. Cel mai grav a fost un băiețel de 13 ani, din Bârlad, care a și fost transferat la Clinica de Neurochirurgie Iași, cu diagnosticul „fractură de stângă temporală cu otoragie”. „Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Ioan Codreanu, puțin după ora 20. Mai mulți copii alergau pe lângă biciclete, iar la un…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: