Home » Sport » Încă doi jucători s-au rupt de Vaslui
Nuno Viveiros

Încă doi jucători s-au rupt de Vaslui

Cezar Ortiz și Nuno Viveiros și-au reziliat contractele cu FC Vaslui.

Nuno Viveiros și Cezar Ortiz au rupt ieri contractele cu FC Vaslui. Cei doi și-au reziliat unilateral înțelegerile cu galben-verzii.  De altfel, Viveiros și Ortiz nici nu au putut fi incluși pe foaia de joc pentru ultimul meci disputat de vasluieni, cel cu Oțelul, și asta pentru că nu li s-a plătit penalitatea sportivă pentru cartonașele galbene încasate.

Concret, Viveiros stă de patru etape, mai precis de la etapa a 28-a, de la meciul FC Vaslui – Corona 8-1, atunci când a înscris un gol și a încasat al patrulea galben din acest sezon. Portughezul a ratat, astfel, meciurile cu U’ Cluj, Pandurii, Petrolul și Oțelul Galați.

Cesar Ortiz stă din etapa 29, adică de trei jocuri, după ce a încasat un cartonaș roșu în meciul cu U’ Cluj, pierdut cu 1-0.

În aceeași situație se mai regăsesc Madson, care a luat al șaptelea cartonaș galben în meciul cu Petrolul, Igor Prahic, ajuns la patru galbene, și Liviu Antal, care a strâns după meciul cu Oțelul al șaptelea galben.

Cezar Ortiz și Nuno Viveiros și-au reziliat contractele cu FC Vaslui. Nuno Viveiros și Cezar Ortiz au rupt ieri contractele cu FC Vaslui. Cei doi și-au reziliat unilateral înțelegerile cu galben-verzii.  De altfel, Viveiros și Ortiz nici nu au putut fi incluși pe foaia de joc pentru ultimul meci disputat de vasluieni, cel cu Oțelul, și asta pentru că nu li s-a plătit penalitatea sportivă pentru cartonașele galbene încasate. Concret, Viveiros stă de patru etape, mai precis de la etapa a 28-a, de la meciul FC Vaslui - Corona 8-1, atunci când a înscris un gol și a încasat al patrulea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: