Home / Sport / Noi medalii pentru «Liga de Est»

Noi medalii pentru «Liga de Est»

CS “Liga de Est” Vaslui s-a întors cu 12 medalii de la Campionatul Național de taekwondo pentru juniori, dintre care una de aur.

Sportivii de la CS “Liga de Est” Vaslui au obținut noi performanțe. De această dată, juniorii au fost în prim plan, cucerind 12 medalii la Campionatul Național de taekwondo, dintre care una de aur, patru de argint și șapte de bronz.

Echipa masculină de tul a devenit campioană națională. A fost formată din sportivii Tudor Vătavu, Dragoș Florea, Sebastian Bârleanu, Teodor Dumitrașcu, Dragoș Chiriac și  Ștefan Stroescu.

Aylin Bayrak a devenit vicecampioană națională, categoria 8-10 ani, în proba de luptă sub 30 kg, același titlu obținându-l și Teodor Dumitrașcu, la luptă, copii-masculin, 12-14 ani, -42 kg. Tot locul doi l-a obținut Ana Maria Hăisan, la luptă 12-14 ani, -50 kg, iar Alin Moșuleț a terminat pe locul doi proba de luptă, copii 8-10 ani, plus 40 kg.

Medalii de bronz au cucerit Denisa Filip (luptă, copii 6-8 ani), Denisa Filip (tul, copii 6-8 ani), Aylin Bayrak (tul, copii 8-10 ani), Matei Viziteu (luptă, copii 8-10 ani, -32 kg), Ferraris Luca (luptă, copii 8-10 ani, -40 kg), Dragoș Florea (luptă, copii 10-12 ani, -35 kg), Dragoș Chiriac (luptă, copii 12-14 ani, -50 kg).

O comportare frumoasă au avut și sportivii Darius Viziteu, Tudor Mihulcă, Georgian Ogrinji, Bogdan Păduraru, care au participat pentru prima dată la un Campionat Național.

În paralel, s-a desfășurat și Taekwondo Champions League, întrecere destinată celor mai buni și competitivi seniori. Aceștia au participat la patru probe (tull, luptă, tehnici speciale și spargeri forță). Alin Zaharia a câștigat proba de tul, Cristian Popa a terminat pe locul doi la aceeași probă, iar Ștefan Frățian a terminat pe locul trei la spargeri forță. În clasamentul general, Alin Zaharia a terminat pe locul trei, după finalizarea tuturor probelor de concurs.

Această acțiune a fost susținută de Consiliul Județean, Primăria Vaslui,  Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Pancarprod, Filvas Servcom și Liceul “Emil Racoviță”, cu care CS “Liga de Est” a derulat activități comune în ultimii ani.

CS “Liga de Est” Vaslui s-a întors cu 12 medalii de la Campionatul Național de taekwondo pentru juniori, dintre care una de aur. Sportivii de la CS “Liga de Est” Vaslui au obținut noi performanțe. De această dată, juniorii au fost în prim plan, cucerind 12 medalii la Campionatul Național de taekwondo, dintre care una de aur, patru de argint și șapte de bronz. Echipa masculină de tul a devenit campioană națională. A fost formată din sportivii Tudor Vătavu, Dragoș Florea, Sebastian Bârleanu, Teodor Dumitrașcu, Dragoș Chiriac și  Ștefan Stroescu. Aylin Bayrak a devenit vicecampioană națională, categoria 8-10 ani, în…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: