Home » Sport » Vicecampionii Moldovei

Vicecampionii Moldovei

Echipa de fotbal a Școlii generale “Ștefan cel Mare” Vaslui a devenit vicecampioana regiunii Moldova la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Școala “Ștefan cel Mare” Vaslui a lăsat o impresie excelentă la etapa zonală a Olimpiadei Sportului Școlar la fotbal pe teren redus, competiție care a avut loc la Botoșani. Reprezentanta județului Vaslui a reușit să învingă LPS Botoșani (scor 1-0) și Școala Târgu Frumos (4-0), calificându-se cu maximum de puncte în finală.

Meciul pentru locul I s-a desfășurat între Suceava și Vaslui. După o partidă extrem de frumoasă, echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare“ Vaslui a devenit vicecampioana etapei de zonă, pierzând duelul cu echipa suceveană, scor 0-3.

Lotul Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare“ Vaslui a fost format din Denis Bujor (clasa a III-a D), Alexandru Verdeș (IV B), Eduard Ciprian Luca (IV A), Mario Alexandru Dosoftei (IV C), Gabriel Craiu (II C), Andrei Sebastian Ciureanu (IV D), David Alexandru Diaconu (IV D) și Alexandru Ivan (III C), elevi pregătiți de profesorii Eduard Ursu și Mihaela Lefter.

Echipa de fotbal a Școlii generale “Ștefan cel Mare” Vaslui a devenit vicecampioana regiunii Moldova la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Școala “Ștefan cel Mare” Vaslui a lăsat o impresie excelentă la etapa zonală a Olimpiadei Sportului Școlar la fotbal pe teren redus, competiție care a avut loc la Botoșani. Reprezentanta județului Vaslui a reușit să învingă LPS Botoșani (scor 1-0) și Școala Târgu Frumos (4-0), calificându-se cu maximum de puncte în finală. Meciul pentru locul I s-a desfășurat între Suceava și Vaslui. După o partidă extrem de frumoasă, echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare“ Vaslui a…

Review Overview

User Rating: 2.2 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: