Home » Sport » HC Vaslui – CSM Ploiești, astăzi, ora 17.30: Cu sala plină!

HC Vaslui – CSM Ploiești, astăzi, ora 17.30: Cu sala plină!

Handbaliștii vasluieni își doresc ca, la ultimul joc de acasă din acest sezon, cel cu CSM Ploiești, să aibă parte de susținerea întregului public.

Handbaliștii vasluieni mizează pe prezența a sute de spectatori la meciul din această după-amiază, cu CSM Ploiești. Ei sunt pregătiți să ofere spectacol total pe teren pentru a sărbători împreună promovarea în prima ligă. HC Vaslui vine după surpriza plăcută de la Călărași și nu-și permite să facă pași greșiți, pentru a încheia sezonul pe primul loc, care duce direct în Liga Națională.

“Mai avem încă două meciuri, pe care le tratăm cu maximă seriozitate. Știm că încă nu suntem promovați, iar echipa se va mobiliza exemplar pentru a readuce handbalul vasluian în elită. Am muncit mult pentru acest lucru și nu dorim să dăm cu piciorul la munca noastră de un sezon. Suntem atât de aproape de o performanță istorică, însă mai e de muncă. Sunt două ore de joc pe care trebuie să le tratăm cu respectul cuvenit, astfel încât să ieșim învingători”, a declarat Sandu Iacob.

Partida dintre HC Vaslui și CSM Ploiești are loc de la ora 17.30. În tabăra vasluiană nu există accidentați, cei doi antrenori, Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma, mizând pe întreg lotul.

Handbaliștii vasluieni își doresc ca, la ultimul joc de acasă din acest sezon, cel cu CSM Ploiești, să aibă parte de susținerea întregului public. Handbaliștii vasluieni mizează pe prezența a sute de spectatori la meciul din această după-amiază, cu CSM Ploiești. Ei sunt pregătiți să ofere spectacol total pe teren pentru a sărbători împreună promovarea în prima ligă. HC Vaslui vine după surpriza plăcută de la Călărași și nu-și permite să facă pași greșiți, pentru a încheia sezonul pe primul loc, care duce direct în Liga Națională. “Mai avem încă două meciuri, pe care le tratăm cu maximă seriozitate. Știm…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: