Home / Sport / Start în play-off

Start în play-off

Astăzi debutează play-off-ul ligii a patra la fotbal cu meciurile FC Gârceni-Juventus Fălciu și Vitis Șuletea-Smart Negrești.

De astăzi se dă startul în play-off-ul pentru desemnarea campioanei județene. Patru echipe se bat pentru acest titlu, însă numai trei și-au anunțat intenția de a promova în liga a treia de fotbal. Este vorba despre campioana en-titre, FC Gârceni, Juventus Fălciu și Smart Negrești. Cele trei echipe susțin că pot asigura condițiile necesare pentru a evolua în eșalonul numărul trei de la toamnă.

Prima etapă programează deja un derby, care s-a disputat și în sezonul trecut și care a stârnit multe controverse. Este vorba despre FC Gârceni – Juventus Fălciu. Al doilea joc este între Vitis Șuletea și Smart Negrești. Ambele sunt programate de la ora 18.

“Am stabilit ca la toate jocurile din play-off să existe observatori și brigadă completă de arbitri. De asemenea, am luat legătura cu jandarmii pentru ca la fiecare meci să se asigure un climat de sportivitate, evitându-se astfel eventualele conflicte. Sperăm ca echipa cea mai bună să câștige și să ne reprezinte cu cinste la baraj. Dorim ca din toamnă județul Vaslui să aibă reprezentare în liga a treia de fotbal”, a declarat Constantin Petrea, vicepreședintele Asociației Județene de Fotbal Vaslui. (Cristi LAPA)

Programul play-off-ului

Joi, 15 mai

FC Gârceni – Juventus Fălciu

Vitis Șuletea – Smart Negrești

Duminică, 18 mai

Juventus Fălciu – Smart Negrești

FC Gârceni – Vitis Șuletea

Miercuri, 21 mai

Vitis Șuletea – Juventus Fălciu

Smart Negrești – FC Gârceni

Luni, 26 mai

Juventus Fălciu – FC Gârceni

Smart Negrești – Vitis Șuletea

Joi, 29 mai

Smart Negrești – Juventus Fălciu

Vitis Șuletea – FC Gârceni

Duminică, 1 iunie

Juventus Fălciu – Vitis Șuletea

FC Gârceni – Smart Negrești.

Astăzi debutează play-off-ul ligii a patra la fotbal cu meciurile FC Gârceni-Juventus Fălciu și Vitis Șuletea-Smart Negrești. De astăzi se dă startul în play-off-ul pentru desemnarea campioanei județene. Patru echipe se bat pentru acest titlu, însă numai trei și-au anunțat intenția de a promova în liga a treia de fotbal. Este vorba despre campioana en-titre, FC Gârceni, Juventus Fălciu și Smart Negrești. Cele trei echipe susțin că pot asigura condițiile necesare pentru a evolua în eșalonul numărul trei de la toamnă. Prima etapă programează deja un derby, care s-a disputat și în sezonul trecut și care a stârnit multe controverse.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: