Home » Sport » Start în play-off

Start în play-off

Astăzi debutează play-off-ul ligii a patra la fotbal cu meciurile FC Gârceni-Juventus Fălciu și Vitis Șuletea-Smart Negrești.

De astăzi se dă startul în play-off-ul pentru desemnarea campioanei județene. Patru echipe se bat pentru acest titlu, însă numai trei și-au anunțat intenția de a promova în liga a treia de fotbal. Este vorba despre campioana en-titre, FC Gârceni, Juventus Fălciu și Smart Negrești. Cele trei echipe susțin că pot asigura condițiile necesare pentru a evolua în eșalonul numărul trei de la toamnă.

Prima etapă programează deja un derby, care s-a disputat și în sezonul trecut și care a stârnit multe controverse. Este vorba despre FC Gârceni – Juventus Fălciu. Al doilea joc este între Vitis Șuletea și Smart Negrești. Ambele sunt programate de la ora 18.

“Am stabilit ca la toate jocurile din play-off să existe observatori și brigadă completă de arbitri. De asemenea, am luat legătura cu jandarmii pentru ca la fiecare meci să se asigure un climat de sportivitate, evitându-se astfel eventualele conflicte. Sperăm ca echipa cea mai bună să câștige și să ne reprezinte cu cinste la baraj. Dorim ca din toamnă județul Vaslui să aibă reprezentare în liga a treia de fotbal”, a declarat Constantin Petrea, vicepreședintele Asociației Județene de Fotbal Vaslui. (Cristi LAPA)

Programul play-off-ului

Joi, 15 mai

FC Gârceni – Juventus Fălciu

Vitis Șuletea – Smart Negrești

Duminică, 18 mai

Juventus Fălciu – Smart Negrești

FC Gârceni – Vitis Șuletea

Miercuri, 21 mai

Vitis Șuletea – Juventus Fălciu

Smart Negrești – FC Gârceni

Luni, 26 mai

Juventus Fălciu – FC Gârceni

Smart Negrești – Vitis Șuletea

Joi, 29 mai

Smart Negrești – Juventus Fălciu

Vitis Șuletea – FC Gârceni

Duminică, 1 iunie

Juventus Fălciu – Vitis Șuletea

FC Gârceni – Smart Negrești.

Astăzi debutează play-off-ul ligii a patra la fotbal cu meciurile FC Gârceni-Juventus Fălciu și Vitis Șuletea-Smart Negrești. De astăzi se dă startul în play-off-ul pentru desemnarea campioanei județene. Patru echipe se bat pentru acest titlu, însă numai trei și-au anunțat intenția de a promova în liga a treia de fotbal. Este vorba despre campioana en-titre, FC Gârceni, Juventus Fălciu și Smart Negrești. Cele trei echipe susțin că pot asigura condițiile necesare pentru a evolua în eșalonul numărul trei de la toamnă. Prima etapă programează deja un derby, care s-a disputat și în sezonul trecut și care a stârnit multe controverse.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: