Home » Social » Telefonul Consumatorului își schimbă numărul

Telefonul Consumatorului își schimbă numărul

Din 7 iunie, cei care vor să obțină informații legate de modul în care pot adresa o sesizare sau o reclamație la Protecția Consumatorilor vor avea la dispoziție un număr de telefon care poate fi apelat gratuit din orice rețea națională: 021/9414.

Agenții economici din Vaslui vor fi obligați să afișeze numărul de telefon denumit Telefonul Consumatorului – 021/9414, adresa și numerele de telefon/fax și adresele de e-mail ale Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor și Comisariatului Regional Iași, precum și adresa site-ului Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: www.anpc.gov.ro. Afișarea acestor informații, inclusiv a noului număr de telefon se va face în câmpul vizual al consumatorului, la loc vizibil, lângă casa de marcat ori lângă orarul de funcționare, în spațiul de comercializare sau, după caz, de prestare a serviciului.

Până pe 7 iunie, consumatorii mai pot apela actualul număr de telefon – 021.9551 – care însă este taxat la tarif normal.

Din 7 iunie, cei care vor să obțină informații legate de modul în care pot adresa o sesizare sau o reclamație la Protecția Consumatorilor vor avea la dispoziție un număr de telefon care poate fi apelat gratuit din orice rețea națională: 021/9414. Agenții economici din Vaslui vor fi obligați să afișeze numărul de telefon denumit Telefonul Consumatorului - 021/9414, adresa și numerele de telefon/fax și adresele de e-mail ale Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor și Comisariatului Regional Iași, precum și adresa site-ului Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor: www.anpc.gov.ro. Afișarea acestor informații, inclusiv a noului număr de telefon se va face…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: