Home » Social » Ultima zi fără penalități

Ultima zi fără penalități

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui reamintește fermierilor că astăzi este ultima zi pentru depunerea cererii de acordare a sprijinului financiar pentru schemele sau măsurile de sprijin pe suprafață pentru anul în curs. Începând de mâine, se vor aplica penalități de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere, iar după 10 iunie, cererea de plată nu mai este admisă la calcul.

Fermierii care nu au mai beneficiat de această formă de sprijin trebuie să depună o cerere la centrul local al APIA la care sunt arondați, iar fermierii care au primit, în anii anteriori, subvenții pentru terenul agricol trebuie să depună cererea conform invitației primite sau programării afișate la centrele APIA.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Vaslui reamintește fermierilor că astăzi este ultima zi pentru depunerea cererii de acordare a sprijinului financiar pentru schemele sau măsurile de sprijin pe suprafață pentru anul în curs. Începând de mâine, se vor aplica penalități de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere, iar după 10 iunie, cererea de plată nu mai este admisă la calcul. Fermierii care nu au mai beneficiat de această formă de sprijin trebuie să depună o cerere la centrul local al APIA la care sunt arondați, iar fermierii care au primit, în anii anteriori, subvenții pentru terenul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: