Home » Social » Au fost distruse bombele găsite la Tătărăni

Au fost distruse bombele găsite la Tătărăni

Peste 200 de elemente de muniție au fost distruse, miercuri, 14 mai, de echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui. Misiunea de distrugere prin explozie controlată a celor 225 de elemente de muniție neexplodate descoperite în pădurea Poiana Teiului, comuna Tătărăni, a avut loc începând cu ora 8. Au fost pulverizate 220 de proiectile de artilerie perforant trasor calibrul 76 mm, patru proiectile de artilerie explozive calibrul 76 mm și un proiectil de artilerie exploziv calibrul 152 mm.

Reamintim că, la finele săptămânii trecute, pirotehniștii din județ au lucrat trei zile pentru asanarea zonei în care un polițist a descoperit, pe 8 mai, cel mai mare depozit de muniție în stare de funcționare din județ.

Peste 200 de elemente de muniție au fost distruse, miercuri, 14 mai, de echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui. Misiunea de distrugere prin explozie controlată a celor 225 de elemente de muniție neexplodate descoperite în pădurea Poiana Teiului, comuna Tătărăni, a avut loc începând cu ora 8. Au fost pulverizate 220 de proiectile de artilerie perforant trasor calibrul 76 mm, patru proiectile de artilerie explozive calibrul 76 mm și un proiectil de artilerie exploziv calibrul 152 mm. Reamintim că, la finele săptămânii trecute, pirotehniștii din județ au lucrat trei zile pentru asanarea zonei în care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: