Home / Justitie / Basarabeancă în ilegalitate

Basarabeancă în ilegalitate

Polițiștii Biroul pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, au desfășurat, miercuri, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini. Cu această ocazie, a fost depistată o femeie de 34 de ani, din Republica Moldova, care a intrat legal în România, dar la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul țării.

Având în vedere cele constatate, polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Vaslui au emis pe numele acesteia o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească țara în termen de 15 zile. De asemenea, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 800 de lei, în conformitate cu prevederile legale privind regimul juridic al străinilor în România. Totodată, la ieșirea din țară a persoanei în cauză, va fi instituită măsura de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de doi ani și șase luni.

Polițiștii Biroul pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, au desfășurat, miercuri, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini. Cu această ocazie, a fost depistată o femeie de 34 de ani, din Republica Moldova, care a intrat legal în România, dar la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul țării. Având în vedere cele constatate, polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Vaslui au emis pe numele acesteia o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească țara în termen de 15 zile. De asemenea, a fost…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

Noutăți legislative din domeniul fiscal, explicate pentru contribuabilii vasluieni

Joi, la sediul Administrației Județene ...

Fostul subprefect Sergiu Marian, eliberat condiționat de Judecătoria Vaslui. DNA a contestat din nou măsura

Fostul subprefect Sergiu Marian a ...

%d blogeri au apreciat: