Home » Justitie » Basarabeancă în ilegalitate

Basarabeancă în ilegalitate

Polițiștii Biroul pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, au desfășurat, miercuri, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini. Cu această ocazie, a fost depistată o femeie de 34 de ani, din Republica Moldova, care a intrat legal în România, dar la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul țării.

Având în vedere cele constatate, polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Vaslui au emis pe numele acesteia o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească țara în termen de 15 zile. De asemenea, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 800 de lei, în conformitate cu prevederile legale privind regimul juridic al străinilor în România. Totodată, la ieșirea din țară a persoanei în cauză, va fi instituită măsura de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de doi ani și șase luni.

Polițiștii Biroul pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, au desfășurat, miercuri, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini. Cu această ocazie, a fost depistată o femeie de 34 de ani, din Republica Moldova, care a intrat legal în România, dar la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul țării. Având în vedere cele constatate, polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Vaslui au emis pe numele acesteia o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească țara în termen de 15 zile. De asemenea, a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: