Home » Sport » Ceahlăul – FC Vaslui, mâine, ora 15: Cu juniorii, sub Petricica

Ceahlăul – FC Vaslui, mâine, ora 15: Cu juniorii, sub Petricica

Costinel Botez apelează la tineret-speranțe pentru a se prezenta la meciul de la Piatra Neamț, în penultima etapă a Ligii I.

FC Vaslui va face doar act de prezență la Piatra Neamț. Tehnicianul Costinel Botez este nevoit să aducă la prima echipă foarte mulți juniori pentru a putea trimite în teren un unsprezece legal.

După ce, la jocul cu Oțelul, a avut toată banca de rezerve formată doar din puști până în 17 ani, iar trei dintre ei, Sluser, Popa și Neniță, vor fi prezenți și la jocul cu Ceahlăul, antrenorul galben-verzilor se vede obligat să trimită pe teren foarte mulți tineri încă din primul minut. Dintre oamenii de bază, doar Temwanjera, Enescu și Pătulea pot evolua la Piatra Neamț.

Partida dintre Ceahlăul și FC Vaslui este programată mâine, de la ora 15, urmând ca marți, 20 mai, de la ora 21, să se dispute ultimul joc al sezonului, pe teren propriu, cu Astra Ploiești. Înaintea jocului cu formația nemțeană, vasluienii ocupă locul cinci, cu 51 de puncte.

Costinel Botez apelează la tineret-speranțe pentru a se prezenta la meciul de la Piatra Neamț, în penultima etapă a Ligii I. FC Vaslui va face doar act de prezență la Piatra Neamț. Tehnicianul Costinel Botez este nevoit să aducă la prima echipă foarte mulți juniori pentru a putea trimite în teren un unsprezece legal. După ce, la jocul cu Oțelul, a avut toată banca de rezerve formată doar din puști până în 17 ani, iar trei dintre ei, Sluser, Popa și Neniță, vor fi prezenți și la jocul cu Ceahlăul, antrenorul galben-verzilor se vede obligat să trimită pe teren foarte…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: