Home » Justitie » Doi minori din Murgeni au dat iama în magazine

Doi minori din Murgeni au dat iama în magazine

În urmă cu două zile, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o societate comercială din orașul Murgeni, de unde au sustras produse de morărit. În urma cercetărilor, cadrele de la Investigații Criminale au identificat hoții ca fiind doi minori de 14 ani. Aceștia, în cursul nopții de 13/14 mai, au forțat ușa de acces în moara respectivă și au sustras cinci saci a câte 40 de kg de făină. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Cei doi minori mai sunt cercetați de polițiști în două dosare penale, unul întocmit pentru furt dintr-o societate comercială (de unde au sustras produse alimentare și nealimentare), iar celălalt pentru furt din buzunare (unui bătrân i-a fost sustrasă suma de 600 de lei).

„Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni trebuie să dați dovadă de vigilență. Dotați-vă magazinele cu un sistem viabil de alarmă; faceți o investiție, dar descurajați în acest fel hoții. Procurați-vă și montați în punctele sensibile ale magazinului sau chioșcului un grilaj solid, care să împiedice pătrunderea hoților în incintă. Sfătuiți-vă angajații să nu țină banii proveniți din încasări în vitrina sau sub raftul pe care se vând produse. Hoții, profitând de neatenția vânzătorului, se pot apleca peste vitrină pentru a sustrage sume importante”, a recomandat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urmă cu două zile, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o societate comercială din orașul Murgeni, de unde au sustras produse de morărit. În urma cercetărilor, cadrele de la Investigații Criminale au identificat hoții ca fiind doi minori de 14 ani. Aceștia, în cursul nopții de 13/14 mai, au forțat ușa de acces în moara respectivă și au sustras cinci saci a câte 40 de kg de făină. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate. Cei doi minori mai sunt cercetați de polițiști în două dosare penale,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: