Home » Sport » Fanul lui Sânmărtean pleacă de tot

Fanul lui Sânmărtean pleacă de tot

Vytautas Cerniauskas a depus memoriu la FIFA pentru a deveni liber de contract. Portarul Vasluiului părăsește România cu amintiri frumoase, declarându-se fanul lui Lucian Sânmărtean, pe care îl consideră cel mai valoros jucător cu care a evoluat în Liga I.

Vytautas Cerniauskas a părăsit Vasluiului, nemulțumit de faptul că problemele financiare de la club nu mai au rezolvare. Portarul lituanian pleacă totuși din România cu amintiri plăcute. Ajuns la Vaslui la vârsta de 21 de ani, el recunoaște că formația galben-verde i-a adus multe satisfacții. Cu Vaslui, «Cerni» a evoluat atât în Europa League, cât și în Champions League.

“Nu voi uita niciodată meciurile din grupele Europa League contra celor de la Sporting Lisabona, Zurich și Lazio. Pentru mine, meciul de pe stadionul Olimpic din Roma a fost unul cu adevărat remarcabil. Am obținut un rezultat foarte bun în fața unor jucători de clasă mondială, ca Miroslav Klose și Cisse”, a spus Cerniauskas.

Lituanianul susține că Vasluiul s-ar fi putut bate în continuare la titlu, dacă nu ar fi existat problemele financiare actuale: “Cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut jucând în cei patru ani petrecuți în România este Lucian Sânmărtean, la Vaslui, iar acum la Steaua. De departe e cel mai bun. Ca portari, mi-au lăsat o impresie bună Dani Coman și Dușan Kuciak”.

Cerniauskas se află acum acasă și speră ca din vară să evolueze într-un campionat puternic din Europa.

Vytautas Cerniauskas a depus memoriu la FIFA pentru a deveni liber de contract. Portarul Vasluiului părăsește România cu amintiri frumoase, declarându-se fanul lui Lucian Sânmărtean, pe care îl consideră cel mai valoros jucător cu care a evoluat în Liga I. Vytautas Cerniauskas a părăsit Vasluiului, nemulțumit de faptul că problemele financiare de la club nu mai au rezolvare. Portarul lituanian pleacă totuși din România cu amintiri plăcute. Ajuns la Vaslui la vârsta de 21 de ani, el recunoaște că formația galben-verde i-a adus multe satisfacții. Cu Vaslui, «Cerni» a evoluat atât în Europa League, cât și în Champions League. “Nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: