Home » Sport » HC Vaslui-CSM Ploiești 42-26 (19-10): Cu un pas în Ligă

HC Vaslui-CSM Ploiești 42-26 (19-10): Cu un pas în Ligă

HC Vaslui mai are încă un hop de trecut, pentru a se bucura de prezența în Liga Națională. Până atunci, formația vasluiană și-a făcut “încălzirea” cu CSM Ploiești, echipă pe care a învins-o la 16 goluri diferență.

HC Vaslui a făcut un pas uriaș către Liga națională. Formația vasluiană a trecut fără probleme de CSM Ploiești, echipă pe care a învins-o la 16 goluri diferență, scor 42-26. Startul întâlnirii a fost perfect pentru vasluieni, care în minutul 7 aveau 3-0. Peste alte patru minute, diferența a fost de cinci goluri, scor 6-1. Oaspeții au revenit în joc, la 11-8, însă Bogdan Pralea a prins o nouă zi de grație și a închis poarta, astfel că vasluienii au revenit pe tabelă la 16-9.

După pauză, gazdele fac mutări în primul șapte, care are o serie de șapte goluri consecutive marcate în poarta prahovenilor, fără să primească vreunul, tabela arătând la un moment dat scorul 31-12. Recitalul vasluian se oprește pe final de joc, când oaspeții profită de euforia din tabăra adversă și reduc din diferență. Se încheie cu 42-26, victorie sărbătorită de cei peste o mie de spectatori în picioare, aceștia părăsind destul de greu Polivalenta vasluiană, ținând să marcheze revenirea handbalului vasluian pe prima scenă, aproape de favoriți.

„Încă nu suntem sută la sută promovați. Trebuie să fim atenți la Bacău, unde ne-am propus să câștigăm acest meci. Mai avem încă un pas de făcut, unul important și sunt convins că băieții vor trata cu maximă seriozitate acest meci, pentru a fi siguri de promovare. Îi felicit pentru munca depusă până acum și felicit și publicul vasluian care a venit în număr mare și în această seară”, a spus Leonard Bibirig, antrenorul HC Vaslui.

Meciul cu Știința II Bacău este programat duminică, 25 mai, unde vasluienii vor avea parte de un număr impresionant de susținători.

HC Vaslui mai are încă un hop de trecut, pentru a se bucura de prezența în Liga Națională. Până atunci, formația vasluiană și-a făcut “încălzirea” cu CSM Ploiești, echipă pe care a învins-o la 16 goluri diferență. HC Vaslui a făcut un pas uriaș către Liga națională. Formația vasluiană a trecut fără probleme de CSM Ploiești, echipă pe care a învins-o la 16 goluri diferență, scor 42-26. Startul întâlnirii a fost perfect pentru vasluieni, care în minutul 7 aveau 3-0. Peste alte patru minute, diferența a fost de cinci goluri, scor 6-1. Oaspeții au revenit în joc, la 11-8, însă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: