Home » Social » Noaptea europeană a muzeelor

Noaptea europeană a muzeelor

Vasluienii pasionați de artă și cultură sunt invitați să facă noapte albă la Muzeul Județean “Ștefan cel Mare”, evenimentul fiind programat mâine, de la ora 16.

Mâine, Muzeul Județean “Ștefan cel Mare și Sfânt” Vaslui va avea program prelungit, urmând a găzdui mai multe evenimente dedicate Nopții Europene a Muzeelor.

Prima acțiune este programată de la ora 14, când iubitorii de artă sunt așteptați la vernisajul expoziției “Cercetășia în România”. O oră mai târziu, vasluienii pot participa la un “Atelier Cercetășesc”, cu marș, jocuri și cântece, program oferit de Grupul de inițiativă “Ct.Th. Sapatino” Iași.

Sub genericul “Magia sunetelor”, începând cu ora 16, pasionații de cultură vor avea ocazia să asiste la un spectacol muzical oferit de Ansamblul “Izvorașul” de la Palatul copiilor, urmat de recitalul instrumental al elevilor de la școlile “Vasile Alecsandri”, “Mihai Eminescu” și Palatul copiilor. Între orele 16-22, cei interesați pot vizita gratuit muzeul vasluian.

Evenimentul este susținut de Consiliul Județean și Primăria Vaslui

Vasluienii pasionați de artă și cultură sunt invitați să facă noapte albă la Muzeul Județean “Ștefan cel Mare”, evenimentul fiind programat mâine, de la ora 16. Mâine, Muzeul Județean “Ștefan cel Mare și Sfânt” Vaslui va avea program prelungit, urmând a găzdui mai multe evenimente dedicate Nopții Europene a Muzeelor. Prima acțiune este programată de la ora 14, când iubitorii de artă sunt așteptați la vernisajul expoziției “Cercetășia în România”. O oră mai târziu, vasluienii pot participa la un “Atelier Cercetășesc”, cu marș, jocuri și cântece, program oferit de Grupul de inițiativă “Ct.Th. Sapatino” Iași. Sub genericul “Magia sunetelor”, începând…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: