Home » Justitie » Polițist împușcat la Delești

Polițist împușcat la Delești

Un agent de poliție, în vârstă de 23 ani, a fost găsit aseară împușcat în sediul Postului de Poliție Delești. Tânărul prezinta o plagă împușcată la nivelul gâtului. La fața locului s-a deplasat atât un echipaj SMURD, cât și o echipă de criminaliști, condusă de inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, comisarul șef Mihai Carp.

“La momentul de față nu știm dacă a fost vorba de un accident s-au o tentativă de sinucidere. Criminaliștii sunt la fața locului.”, a precizat subcomisarul Mihaela ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Polițistul împușcat a fost preluat de echipajul medical, fiind transportat la Spitalul de Urgență din Vaslui. Vom reveni cu detalii.

Un agent de poliție, în vârstă de 23 ani, a fost găsit aseară împușcat în sediul Postului de Poliție Delești. Tânărul prezinta o plagă împușcată la nivelul gâtului. La fața locului s-a deplasat atât un echipaj SMURD, cât și o echipă de criminaliști, condusă de inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, comisarul șef Mihai Carp. “La momentul de față nu știm dacă a fost vorba de un accident s-au o tentativă de sinucidere. Criminaliștii sunt la fața locului.”, a precizat subcomisarul Mihaela ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Polițistul împușcat a fost preluat de echipajul medical,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: