Home » Sport » Ceahlăul – FC Vaslui 2-0: Onorabil

Ceahlăul – FC Vaslui 2-0: Onorabil

Puștii lui Costinel Botez au ieșit cu fruntea sus după înfrângerea cu scorul de 0-2 în fața formației Ceahlăul Piatra Neamț.

Ceahlăul a învins fără emoții pe FC Vaslui și a marcat pentru prima dată într-un meci de pe teren propriu în ultimele două luni.

Scorul a fost deschis repede de Achim, după o greșeală a lui Mike Temwanjera, folosit, ca și în partida cu Oțelul, pe postul de fundaș central. Vasluiul a avut în primul 11 nu mai puțin de șapte jucători sub 21 de ani și chiar un jucător de 15 ani, introdus în repriza secundă. În lipsă de soluții, Mike Temwanjera, altădată golgheterul echipei, a fost fundaș. Este a doua etapă la rând când atacantul din Zimbabwe este folosit în centrul apărării. După 21 de minute, era 2-0 pentru gazde, la reușita lui Jula din centrarea fostului vasluian Gheorghiu.

A fost primul succes al nemțenilor pe propria arenă din noiembrie încoace, în timp ce FC Vaslui, până nu demult echipa cu cea mai bună defensivă din campionat, a încasat nouă goluri în ultimele trei meciuri.

Puștii lui Costinel Botez au ieșit cu fruntea sus după înfrângerea cu scorul de 0-2 în fața formației Ceahlăul Piatra Neamț. Ceahlăul a învins fără emoții pe FC Vaslui și a marcat pentru prima dată într-un meci de pe teren propriu în ultimele două luni. Scorul a fost deschis repede de Achim, după o greșeală a lui Mike Temwanjera, folosit, ca și în partida cu Oțelul, pe postul de fundaș central. Vasluiul a avut în primul 11 nu mai puțin de șapte jucători sub 21 de ani și chiar un jucător de 15 ani, introdus în repriza secundă. În lipsă de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: