Home / Sport / FC Gârceni, cu maximum de puncte

FC Gârceni, cu maximum de puncte

FC Gârceni este singura echipă cu șase puncte după primele două etape ale play-off-ului.

Liga a patra de fotbal a intrat în linie dreaptă, desfășurându-se deja primele două etape din play-off. FC Gârceni a devenit favorită la câștigarea competiției, având deja două victorii, după ce a învins Juventus Fălciu cu 2-0 și Vitis Șuletea cu 3-1.

Scorul etapei a doua a fost înregistrat la Fălciu, unde Smart Negrești a fost învinsă cu 7-0. Oaspeții au contestat dreptul de joc al unui fotbalist de la Fălciu, urmând ca în ședința de marți a Comisiei de Disciplină să se dea un răspuns la memoriul negreștenilor.

Deocamdată, Juventus Fălciu ocupă locul doi în clasament, fiind urmată de Smart Negrești, care a câștigat în prima etapă la Șuletea, scor 3-0.

FC Gârceni este singura echipă cu șase puncte după primele două etape ale play-off-ului. Liga a patra de fotbal a intrat în linie dreaptă, desfășurându-se deja primele două etape din play-off. FC Gârceni a devenit favorită la câștigarea competiției, având deja două victorii, după ce a învins Juventus Fălciu cu 2-0 și Vitis Șuletea cu 3-1. Scorul etapei a doua a fost înregistrat la Fălciu, unde Smart Negrești a fost învinsă cu 7-0. Oaspeții au contestat dreptul de joc al unui fotbalist de la Fălciu, urmând ca în ședința de marți a Comisiei de Disciplină să se dea un răspuns…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: