Home » Sport » FC Gârceni, cu maximum de puncte

FC Gârceni, cu maximum de puncte

FC Gârceni este singura echipă cu șase puncte după primele două etape ale play-off-ului.

Liga a patra de fotbal a intrat în linie dreaptă, desfășurându-se deja primele două etape din play-off. FC Gârceni a devenit favorită la câștigarea competiției, având deja două victorii, după ce a învins Juventus Fălciu cu 2-0 și Vitis Șuletea cu 3-1.

Scorul etapei a doua a fost înregistrat la Fălciu, unde Smart Negrești a fost învinsă cu 7-0. Oaspeții au contestat dreptul de joc al unui fotbalist de la Fălciu, urmând ca în ședința de marți a Comisiei de Disciplină să se dea un răspuns la memoriul negreștenilor.

Deocamdată, Juventus Fălciu ocupă locul doi în clasament, fiind urmată de Smart Negrești, care a câștigat în prima etapă la Șuletea, scor 3-0.

FC Gârceni este singura echipă cu șase puncte după primele două etape ale play-off-ului. Liga a patra de fotbal a intrat în linie dreaptă, desfășurându-se deja primele două etape din play-off. FC Gârceni a devenit favorită la câștigarea competiției, având deja două victorii, după ce a învins Juventus Fălciu cu 2-0 și Vitis Șuletea cu 3-1. Scorul etapei a doua a fost înregistrat la Fălciu, unde Smart Negrești a fost învinsă cu 7-0. Oaspeții au contestat dreptul de joc al unui fotbalist de la Fălciu, urmând ca în ședința de marți a Comisiei de Disciplină să se dea un răspuns…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: