Home » Social » Lucky Studio – studioul fetelor norocoase (P)

Lucky Studio – studioul fetelor norocoase (P)

Videochatul este o industrie profitabilă, oferind tinerelor istețe și drăguțe șansa unui câștig major încă din primele zile de lucru. Am luat legătura cu Lucky Studio, un studio de videochat care oferă fetelor între 300 și 800 de lei zilnic pentru a afla ,,secretele din spatele cortinei”. Am discutat cu Georgiana, un model de videochat care câștigă până la 2.370 de lei după 8 ore lucrate.

Reporter: Ce înseamnă pentru tine videochat-ul?

videochat.jpegGeorgiana: Pentru mine videochat înseamnă șansa pentru o viață mai bună. Trăim o singură data și sunt de părere că nu trebuie să trăim oricum. Mai ales la 23 de ani, când lumea se deschide în fața ta, așteptând să-i cunoști misterele și să o savurezi din plin. Eu sunt o fată ambițioasă și întotdeauna mi-am dorit mai mult de la viață, iar când nu mi s-a oferit ce mi-am dorit, mi-am croit singură drumul spre succes.

Reporter: Ce salariu câștigi la Studioul Lucky Studio?videochat1.jpeg

Georgiana: La studioul nostru câștig atât cât vreau! Aici sunt liberă să fac bani și să-mi decid singură salariul, fără șefi, fără stres. Îmi primesc banii zilnic, după 8 ore lucrate. Astfel, cel mai mult am câștigat 2.370 lei, pe 15 martie, anul acesta. Cel mai puțin, cred că undeva în jur de 293 de lei, când chiar am avut o zi proastă! Oricum, media la noi este între 300 și 800 de lei, dar asta nu înseamnă că nu putem depăși standardul.

Reporter: De când ești model de videochat?

Georgiana: De 3 ani și 9 luni. Înainte să lucrez la acest studio, am lucrat la alt studio, dar nu câștigam așa bine. Aici am toate condițiile, training permanent, o domnișoară asistentă este mereu aici să mă ajute dacă am o problemă sau o defecțiune tehnică.videochat2.jpeg Singura mea grijă este să fiu frumoasă. Și-mi place.

Reporter: În prezent mai ai un alt job?

Georgiana: Nu, și nu văd de ce aș avea nevoie. Mi-am terminat facultatea, acum pot să mă relaxez. Vizitele la solar și la sală, ieșirile cu prietenele la shopping îmi ocupă suficient timp. Banii îmi ajung, deci nu am nevoie de un alt job momentan. In ultimele luni am luat cam la 2 saptamani Bonus Săptămânal, duminica trecută am primit 1.500 de lei deoarece am câștigat 3.728 de lei săptămâna precedentă. Nu aș avea motive să-mi găsesc un alt job cu șef și stres.

Reporter: Care e cel mai mare avantaj pe care ți-l oferă acest Studio de videochat?

Georgiana: Greu de zis. Banii la zi, programul flexibil, transportul gratuit, makeup-ul profesional, abonamentul la sală și solar, ședințele foto, bonusurile… nu mă pot hotărî. Plus că mă simt foarte ok știind că sunt o colaboratoare și nu o angajată. Studioul se ocupă de fiecare hârtiuță, mi-au făcut PFA și mi-au deschis un Contract de Colaborare. Ei îmi plătesc toate taxele și impozitele la stat, eu nu am niciun stres! Camera de lucru e pentru mine propriul birou în care mă relaxez și câștig bănuți.

Reporter: Apropiații tăi știu cu ce te ocupi?

videochat3.jpegGeorgiana: Am preferat să nu știe nimeni. În contractul de colaborare am ca obiect de activitate ,,Servicii de telecomunicații prin rețele de cablu”. Ai mei știu că lucrez la un Call Center. Așa am decis că e mai bine pentru mine. În plus, mi-am deschis un cont în Bancă unde îmi depun economiile. Lunar adaog câte 1.500 lei. Am crescut și poate o să vreau să mă pun la casa mea mai târziu, nu-i rău să ai un depozit bancar.

Reporter: Care a fost cea mai mare provocare a ta ca model de videochat?

Georgiana: Să mă obișnuiesc cu această viață. Când pleci de la 5 lei pe zi, pachet de la părinți la Facultate și te vezi dintr-o dată cu atâția bani, nu știi cum să reacționezi. La început îți tremură mâna când suni taxiul zilnic, doar ca să mergi la o prietenă (râde). Dar îți trece repede. Îmi aduc aminte, într-o duminică luasem 1.000 lei Bonus Sămptămânal după ce câștigasem 3.000 de lei într-o săptămână și nu știam ce să fac. Mi-am anulat toate programările,  toate întâlnirile, mi-am sunat cea mai bună prietenă și am plecat în Bulgaria, să ne bronzăm pe Nisipurile de Aur. O săptămână am facut tot ce ,,m-a tăiat” capul. Evident, mi-am luat și-un aparat foto, nu poți merge la mare fără să faci poze. A fost superb!

videochat4.jpegReporter: Cât timp dorești să lucrezi în domeniul videochatului?

În 3,4 anișori voi începe o altă etapă a vieții mele. Dar până atunci, vreau să știu că nu mă voi întoarce iar la grija zilei de mâine. E greu să trăiești la limită, la fel cum e floare la ureche să ai viața pe care alții doar o visează. Viața față de care alții sunt la un Studio distanță. Dar știți ce e cel mai greu? Să te întorci de unde-ai plvideochat5.jpegecat, să simți că tot drumul tău a fost în zadar și te-ai străduit degeaba să-ți depășești condiția. Voi renunța la videochat atunci când voi avea suficienți bani puși deoparte, când voi avea familia mea și contul de economii suficient de mare cât să-mi cumpăr o casă. Tocmai de accea, chiar dacă pot renunța oricând, n-o voi face oricum. Unii pornesc c-un credit pe 20 de ani, alții cu banii părinților, însă eu vreau să încep diferit. Vreau să simt că mi-am clădit singură viața care mi-am dorit-o, că nu au lucrat alții pentru mine și, cel mai important, că nu voi plăti rate toată viață. Vreau să fiu persoana aia dintr-un milion cu un noroc cât carul. Și cred că sunt deja.. Am 23 de ani, viață socială, distracție cât cuprinde și un job ideal! Vin când vreau, stau 8 ore și am bani o săptămână, câștig într-o lună cât alții într-un an! Cum să nu-ți dorești cât mai mult o asemenea viață?

Videochatul este o industrie profitabilă, oferind tinerelor istețe și drăguțe șansa unui câștig major încă din primele zile de lucru. Am luat legătura cu Lucky Studio, un studio de videochat care oferă fetelor între 300 și 800 de lei zilnic pentru a afla ,,secretele din spatele cortinei”. Am discutat cu Georgiana, un model de videochat care câștigă până la 2.370 de lei după 8 ore lucrate. Reporter: Ce înseamnă pentru tine videochat-ul? Georgiana: Pentru mine videochat înseamnă șansa pentru o viață mai bună. Trăim o singură data și sunt de părere că nu trebuie să trăim oricum. Mai ales la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Voi ce pareti aveti despre Lucky Studio Iasi? Am intrat pe site-ul lor, pe Blog si Forum si mi-am facut o parere buna, as vrea sa fiu model la ei..

%d blogeri au apreciat: