Home » Sport » “Ne bucurăm că am readus lumea la sală”

“Ne bucurăm că am readus lumea la sală”

Mădălin Țuțu este la un pas de promovare cu HC Vaslui și este mulțumit că publicul a revenit aproape de handbal.

Mădălin Țuțu trăiește satisfacții mari la HC Vaslui, formație cu care este la un pas de promovare. Echipa vasluiană mai are nevoie de o victorie la Bacău pentru a sărbători performanța așteptată de 15 ani de iubitorii de handbal din Vaslui.

“E o mare satisfacție ceea ce trăim la Vaslui. Așteptăm meciul de la Bacău, unde dorim să câștigăm. Nu ne interesează scorul, poate fi și un gol diferență, important e să batem, după care să înceapă petrecerea. Până atunci, ne concentrăm toate eforturile pe acest meci, astfel încât să promovăm de pe primul loc”, a spus Mădălin Țuțu.

El este încântat de faptul că publicul vasluian este alături de handbal: “E o mare satisfacție să vezi un public minunat, cum e al nostru. Ne bucurăm că am readus publicul aproape de handbal. Sperăm ca în Ligă să jucăm numai cu sala plină”.

Mădălin Țuțu este la un pas de promovare cu HC Vaslui și este mulțumit că publicul a revenit aproape de handbal. Mădălin Țuțu trăiește satisfacții mari la HC Vaslui, formație cu care este la un pas de promovare. Echipa vasluiană mai are nevoie de o victorie la Bacău pentru a sărbători performanța așteptată de 15 ani de iubitorii de handbal din Vaslui. “E o mare satisfacție ceea ce trăim la Vaslui. Așteptăm meciul de la Bacău, unde dorim să câștigăm. Nu ne interesează scorul, poate fi și un gol diferență, important e să batem, după care să înceapă petrecerea. Până…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile