Home / Social / Proporțiile dezastrului

Proporțiile dezastrului

11 sate din șapte comune și municipiul Huși au fost afectate de ultimele căderi masive de precipitații, care au inundat zone importante ale județului. Nouă poduri afectate, dintre care trei în municipiul Huși, trei case avariate, șase curți inundate, 6,8 kilometri de drumuri comunale și 16 kilometri de drumuri județene afectate, alunecări de teren în mai multe zone, 66 de hectare de teren arabil și 120 de hectare de pășuni inundate, patru fântâni înnămolite, acestea sunt proporțiile pagubelor produse de inundațiile recente.

Datele au fost prezentate sâmbătă de prefectul Andrei Puică, în cadrul unei conferințe de presă în care a promis că, după ce se va face inventarierea tuturor pagubelor, situația va fi trimisă la guvern odată cu cererea de a primi ajutor financiar.

Numai în municipiul Huși, primăria a evaluat o pagubă de 30 de miliarde de lei vechi.

11 sate din șapte comune și municipiul Huși au fost afectate de ultimele căderi masive de precipitații, care au inundat zone importante ale județului. Nouă poduri afectate, dintre care trei în municipiul Huși, trei case avariate, șase curți inundate, 6,8 kilometri de drumuri comunale și 16 kilometri de drumuri județene afectate, alunecări de teren în mai multe zone, 66 de hectare de teren arabil și 120 de hectare de pășuni inundate, patru fântâni înnămolite, acestea sunt proporțiile pagubelor produse de inundațiile recente. Datele au fost prezentate sâmbătă de prefectul Andrei Puică, în cadrul unei conferințe de presă în care a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

Bătrânii și persoanele izolate la domiciliu, ajutate cu alimente de către Episcopia Hușilor

Bătrânii care nu se pot deplasa și persoanele izolate ...

Două fete dispărute dintr-un centru din Bârlad al Protecției Copilului, găsite hoinărind prin Tecuci

Două fete de 13 și 16 ani, aflate în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: