Home » Sport » S-a săturat de România
Nuno Viveiros

S-a săturat de România

Portughezul Nuno Viveiros nu mai vrea să evolueze în campionatul românesc, după experiența amară trăită la FC Vaslui.

Nuno Viveiros și-a reziliat contractul cu FC Vaslui și s-a adresat FIFA pentru a recupera măcar o parte din restanțele salariale. Portughezul regretă că a recurs la un asemenea gest, însă, la situația actuală de la clubul vasluian, nu mai putea continua.

“Îmi pare rău pentru că toți am muncit foarte mult în acest sezon. Îmi pare rău că nu putem să ne bucurăm de munca noastră, dar mai ales pentru că ne-am chinuit gratis. Și când spun gratis, mă refer de la salarii, până la cele mai elementare condiții de organizare a unui meci. Am vrut să termin acest sezon, chiar dacă știam cu toții că nu am primit licența și că nu vom mai juca în Liga I. Am ajuns, însă, într-un punct în care nu se mai vedea nicio luminiță la capătul acestui tunel. Antrenamentele nu se mai puteau numi așa, organizarea jocurilor era aproape imposibilă, inclusiv să mâncăm ne era greu pentru că peste tot erau datorii de plătit. Așa că am decis să mă despart de Vaslui”, a declarat Viveiros.

Lusitanul a menționat că jucătorii Vasluiului au fost victimele «războiului» dintre Ciprian Damian și Adrian Porumboiu, pe care îi consideră principalii vinovați pentru situația de la club: “Porumboiu și Damian trebuiau să lase deoparte orgoliile și să găsească o cale de mijloc pentru a scoate echipa la mal. Noi ne-am făcut datoria cu vârf și îndesat și asta se vede și din poziția pe care terminăm acest sezon. Dacă n-ar fi apărut aceste probleme cu salariile și cu licența, să fiți siguri că am fi terminat pe o poziție de Europa. Este frustrant să știi că ai muncit, că te-ai dăruit, iar ei nici măcar un minimum de salarii n-au vrut să ți-l plătească”.

După experiența trăită la Vaslui, Nuno Viveiros nu vrea să mai audă de campionatul din România: “Am stat șase ani acolo, m-am simțit bine, dar în acest moment sunt aproape sigur că nu mă voi mai întoarce. Poate dacă aș ști că există o echipă cu un plan serios, care să îmi ofere siguranță, deși știu că au mai rămas foarte puține. Fotbalul din România va ajunge într-o situație foarte grea dacă nu vor veni oameni cu bani care să investească. Asta e, îmi va fi greu să uit prin ce-am trecut, dar mergem înainte”.

Portughezul Nuno Viveiros nu mai vrea să evolueze în campionatul românesc, după experiența amară trăită la FC Vaslui. Nuno Viveiros și-a reziliat contractul cu FC Vaslui și s-a adresat FIFA pentru a recupera măcar o parte din restanțele salariale. Portughezul regretă că a recurs la un asemenea gest, însă, la situația actuală de la clubul vasluian, nu mai putea continua. “Îmi pare rău pentru că toți am muncit foarte mult în acest sezon. Îmi pare rău că nu putem să ne bucurăm de munca noastră, dar mai ales pentru că ne-am chinuit gratis. Și când spun gratis, mă refer de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: