Home / Social / Trofeul a ajuns la Iași

Trofeul a ajuns la Iași

Festivalul “Ritmuri pe portativ” a dat-o câștigătoare pe Beatrice Florea.

Ediția a doua a Festivalului “Ritmuri pe portativ” s-a bucurat de un real succes. Organizat în parcul vasluian Copou, evenimentul a adunat peste 60 de soliști la secțiunea muzică, din Constanța, Bacău, Vaslui, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Slobozia, Bârlad și Brăila.

Juriul, prezidat de compozitorul Jolt Kerestely, a decernat marele trofeu ieșencei Beatrice Florea. La categoria 5-7 ani, trofeul a fost obținut de vasluianca Beatrice Alexandru, categoria 8-9 ani a fost câștigată de Delia Andrei, din Bacău, la categoria 10-12, marea câștigătoare este Denisa Bârzu, din Iași, trofeul la categoria 13-15 ani a fost atribuit Cosminei Spînu, din Brăila, iar la categoria 16-18 ani, câștigător a fost Răzvan Tufă, din Bârlad.

“Ritmuri pe portativ” a avut și o secțiune de dans, la care au concurat 30 de trupe și formații din Vaslui, Timișoara, Călărași, București, Râmnicu Sărat, Constanța și Bârlad. Festivalul a fost organizat de Palatul copiilor și Primăria municipiului Vaslui.

Festivalul “Ritmuri pe portativ” a dat-o câștigătoare pe Beatrice Florea. Ediția a doua a Festivalului “Ritmuri pe portativ” s-a bucurat de un real succes. Organizat în parcul vasluian Copou, evenimentul a adunat peste 60 de soliști la secțiunea muzică, din Constanța, Bacău, Vaslui, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Slobozia, Bârlad și Brăila. Juriul, prezidat de compozitorul Jolt Kerestely, a decernat marele trofeu ieșencei Beatrice Florea. La categoria 5-7 ani, trofeul a fost obținut de vasluianca Beatrice Alexandru, categoria 8-9 ani a fost câștigată de Delia Andrei, din Bacău, la categoria 10-12, marea câștigătoare este Denisa Bârzu, din Iași, trofeul la categoria…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: