Home » Sport » Urmașul lui Dobrin
Rares Lazar

Urmașul lui Dobrin

Vasluianul Rareș Lazăr este pe locul doi în clasamentul celor mai tineri debutanți în Liga I.

Rareș Lazăr a devenit celebru în România. La vârsta de 15 ani, o lună și 20 de zile, tânărul fotbalist a debutat cu FC Vaslui în Liga I, urcând pe locul doi în clasamentul celor mai tineri debutanți în campionatul românesc. În fața lui se regăsește celebrul Nicolae Dobrin.

“Sunt extrem de bucuros că am reușit să joc în Liga I. O puteam face încă de la meciul cu Steaua, de acum o lună. A fost emoționant, mi-era frică oarecum, dar până la urmă m-am descurcat. Am intrat pe locul doi în clasamentul debutanților, după Dobrin, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Sper să ajung măcar la jumătate din performanțele acestuia”, a declarat Rareș Lazăr.

Tânărul jucător are gânduri mari: “Mi-aș dori să rămân la Vaslui, dar dacă echipa va dispărea, e normal că caut o altă destinație. Vreau să joc și să cresc de la meci la meci. Sper să reușesc în carieră”.

Rareș Lazăr a fost la un pas de a semna cu Ceahlăul Piatra Neamț, însă tehnicianul Liviu Ciobotariu este cel care a insistat ca fotbalistul să ajungă în curtea Vasluiului.

Vasluianul Rareș Lazăr este pe locul doi în clasamentul celor mai tineri debutanți în Liga I. Rareș Lazăr a devenit celebru în România. La vârsta de 15 ani, o lună și 20 de zile, tânărul fotbalist a debutat cu FC Vaslui în Liga I, urcând pe locul doi în clasamentul celor mai tineri debutanți în campionatul românesc. În fața lui se regăsește celebrul Nicolae Dobrin. “Sunt extrem de bucuros că am reușit să joc în Liga I. O puteam face încă de la meciul cu Steaua, de acum o lună. A fost emoționant, mi-era frică oarecum, dar până la urmă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: