Home / Politic / Cea mai mare densitate de «europeni»

Cea mai mare densitate de «europeni»

În condițiile slabului interes al vasluienilor față de alegerile europarlamentare, deținuții fac notă discordantă. Precum la niciunul dintre tururile de scrutin din trecut, locale sau generale, nu mai puțin de 530 de deținuți dintre cei peste 800 care pot vota au depus cereri pentru a-și exercita dreptul constituțional.

Așa se face că, potrivit legii, patru secții de votare aflate în proximitatea Penitenciarului Vaslui, care au dreptul de a include cel mult 150 de alegători pe listele suplimentare, au datoria de a se implica prin trimiterea de urne mobile.

În condițiile slabului interes al vasluienilor față de alegerile europarlamentare, deținuții fac notă discordantă. Precum la niciunul dintre tururile de scrutin din trecut, locale sau generale, nu mai puțin de 530 de deținuți dintre cei peste 800 care pot vota au depus cereri pentru a-și exercita dreptul constituțional. Așa se face că, potrivit legii, patru secții de votare aflate în proximitatea Penitenciarului Vaslui, care au dreptul de a include cel mult 150 de alegători pe listele suplimentare, au datoria de a se implica prin trimiterea de urne mobile.

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Președintele PNL Vaslui, fiul consilierului județean Simona Polak, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Președintele Organizației Municipale Vaslui a PNL, ...

Firmele de construcții care execută lucrări la proiectele PNDL 2 și-au primit banii

de Dănuț CIOBANU Constructorii care lucrează ...

PSD Vaslui amână alegerile interne cu un an. Locale și parlamentarele, decisive pentru cine va conduce partidul

Alegerile pentru noua structură de conducere ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: