Home » Politic » Cea mai mare densitate de «europeni»

Cea mai mare densitate de «europeni»

În condițiile slabului interes al vasluienilor față de alegerile europarlamentare, deținuții fac notă discordantă. Precum la niciunul dintre tururile de scrutin din trecut, locale sau generale, nu mai puțin de 530 de deținuți dintre cei peste 800 care pot vota au depus cereri pentru a-și exercita dreptul constituțional.

Așa se face că, potrivit legii, patru secții de votare aflate în proximitatea Penitenciarului Vaslui, care au dreptul de a include cel mult 150 de alegători pe listele suplimentare, au datoria de a se implica prin trimiterea de urne mobile.

În condițiile slabului interes al vasluienilor față de alegerile europarlamentare, deținuții fac notă discordantă. Precum la niciunul dintre tururile de scrutin din trecut, locale sau generale, nu mai puțin de 530 de deținuți dintre cei peste 800 care pot vota au depus cereri pentru a-și exercita dreptul constituțional. Așa se face că, potrivit legii, patru secții de votare aflate în proximitatea Penitenciarului Vaslui, care au dreptul de a include cel mult 150 de alegători pe listele suplimentare, au datoria de a se implica prin trimiterea de urne mobile.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: