Home » World » Avioane militare ruse, interceptate în spațiul aerian al Finlandei

Avioane militare ruse, interceptate în spațiul aerian al Finlandei

Două avioane militare ruse au pătruns neautorizat în spațiul aerian finlandez în zona Golfului Finlandei, Forțele aeriene finlandeze trimițând două avioane de vânătoare pentru interceptarea aparatelor, anunță Ministerul Apărării de la Helsinki.

Incidentele au avut loc marți după-amiază în zona Golfului Finlandei, la frontiera dintre cele două țări, dar au fost făcute publice miercuri. „Forțele aeriene finlandeze au dispus zboruri operative de identificare”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului finlandez al Apărării, citat de publicația TodayOnline. Finlanda are o frontieră comună de 1.300 de kilometri cu Rusia.

Sursa; mediafax.ro

Două avioane militare ruse au pătruns neautorizat în spațiul aerian finlandez în zona Golfului Finlandei, Forțele aeriene finlandeze trimițând două avioane de vânătoare pentru interceptarea aparatelor, anunță Ministerul Apărării de la Helsinki. Incidentele au avut loc marți după-amiază în zona Golfului Finlandei, la frontiera dintre cele două țări, dar au fost făcute publice miercuri. "Forțele aeriene finlandeze au dispus zboruri operative de identificare", a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului finlandez al Apărării, citat de publicația TodayOnline. Finlanda are o frontieră comună de 1.300 de kilometri cu Rusia. Sursa; mediafax.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: