Home » Social » Expoziție de fotografie la Huși

Expoziție de fotografie la Huși

În cadrul campaniei “Să încercăm împreună”, Direcția Județeană pentru Cultură a organizat, duminică, 18 mai, în fața Muzeului Municipal Huși, o expoziție de material fotografic privind patrimoniul cultural din județ și în special din Huși.

“În felul acesta, am dorit să atragem atenția asupra clădirii care ar trebui să adăpostească toate colecțiile aparținând acestui muzeu, aflată în restaurare încă din 2006 și care are nevoie de fonduri pentru finalizarea lucrărilor. Pentru că în noaptea de 17/18 mai s-a organizat «Noaptea muzeelor» și pentru că hușenii, spre deosebire de locuitorii altor orașe, nu au acces la patrimoniul cultural local deținut de propriul muzeu, Direcția Județeană pentru Cultură Vaslui a ales ca loc al expoziției tocmai spațiul din fața Muzeului Municipal Huși”, se arată într-un comunicat al Direcției.

Peste 40 de monumente istorice din municipiul Huși au fost prezentate prin intermediul fotografiilor, dar și printr-o broșură realizată și distribuită gratuit.

În cadrul campaniei “Să încercăm împreună”, Direcția Județeană pentru Cultură a organizat, duminică, 18 mai, în fața Muzeului Municipal Huși, o expoziție de material fotografic privind patrimoniul cultural din județ și în special din Huși. “În felul acesta, am dorit să atragem atenția asupra clădirii care ar trebui să adăpostească toate colecțiile aparținând acestui muzeu, aflată în restaurare încă din 2006 și care are nevoie de fonduri pentru finalizarea lucrărilor. Pentru că în noaptea de 17/18 mai s-a organizat «Noaptea muzeelor» și pentru că hușenii, spre deosebire de locuitorii altor orașe, nu au acces la patrimoniul cultural local deținut de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile