Home » Sport » “Mă simt unic”
Rares Lazar

“Mă simt unic”

Rareș Lazăr, cel mai tânăr jucător din Liga I, a intrat pe teren și în partida FC Vaslui – Astra 1-4, după ce l-a schimbat în minutul 88 pe mijlocașul Enescu.

Rareș Lazăr, cel mai tânăr jucător din Liga I, are bifate deja două meciuri în tricoul Vasluiului. În runda precedentă, la Piatra Neamț, FC Vaslui a pierdut cu 0-2 un meci în care a avut pe teren mai mulți fotbaliști sub 20 de ani. În minutul 72 a intrat în joc și Rareș Lazăr, în vârstă de 15 ani, o lună și 17 zile.

„Am 15 ani și două luni. A fost nevoie de mine, am ajutat echipa și mulțumesc antrenorului pentru susținere și încredere. Mă simt unic că am debutat la 15 ani! Este o experiență minunată și sper să fie cât mai bine. Nu pot să zic că mi-a fost frică, trebuie să ai încredere. Cred că am făcut o figură bună. Mike și toți colegii mi-au fost alături cu sfaturi. Pot să zic că fotbalistul meu preferat este Yaya Toure, de la Manchester City. Sunt multe echipe bune în România, am mai multe preferate în Liga 1. Eu sper să mă pregătesc cât mai bine și vom vedea ce va fi”, a declarat Rareș Lazăr.

El este devansat în clasamentul all time al debutanților în Liga I doar de Nicolae Dobrin, care avea 14 ani și 11 luni la primul meci oficial pentru FC Argeș. Al treilea în această ierarhie e Răzvan Popa, care avea 15 ani, două luni și 21 de zile.

Rareș Lazăr, cel mai tânăr jucător din Liga I, a intrat pe teren și în partida FC Vaslui - Astra 1-4, după ce l-a schimbat în minutul 88 pe mijlocașul Enescu. Rareș Lazăr, cel mai tânăr jucător din Liga I, are bifate deja două meciuri în tricoul Vasluiului. În runda precedentă, la Piatra Neamț, FC Vaslui a pierdut cu 0-2 un meci în care a avut pe teren mai mulți fotbaliști sub 20 de ani. În minutul 72 a intrat în joc și Rareș Lazăr, în vârstă de 15 ani, o lună și 17 zile. "Am 15 ani și două…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile