Home » Invatamant » Sărbătoare la Școala “Elena Cuza”

Sărbătoare la Școala “Elena Cuza”

Timp de trei zile, gimnaziul vasluian “Elena Cuza” va fi în sărbătoare, activitățile debutând cu simpozionul “Școala viitorului”.

Școala “Elena Cuza”, una din unitățile gimnaziale de top din Vaslui, se află în sărbătoare. Timp de trei zile, instituția va marca o nouă ediție a “Zilelor Școlii”.

Debutul a fost făcut de simpozionul național “Școala viitorului”. În acest an, participarea a fost indirectă, însă lucrările, cuprinse într-o carte, sunt de o însemnătate mare, dascălii având privilegiul de a se specializa prin experiențele trăite de colegi din județ și din țară.

scoala4_sarbatoareA urmat lansarea unui nou număr al revistei școlare “Mirajul labirintului”, care cuprinde lucrări ale elevilor și profesorilor din zece domenii. Tot ieri, peste 50 de elevi au fost la mormântul primei Doamne a României, Elena Cuza, aflat în localitatea Solești.

“A devenit tradiție ca, an de an, să ne deschidem porțile pentru toți cei care doresc să ne pășească pragul, de la părinți, elevi, comunitatea locală, în frunte cu domnul primar. Anul acesta ne-am orientat în special către părinți și elevi fiindcă ei ne sunt parteneri în educație. Ne dorim ca pe parcursul acestor zile să avem o activitate didactică amplă, în care să fie implicați elevii, părinții și profesorii”, a declarat Diana Șfaițer, directoarea Școlii “Elena Cuza” Vaslui.

Ziua de astăzi este dedicată părinților, care vor participa la acțiunea “Uși deschise”, pentru ca în ultima zi să fie organizate diferite concursuri, la care participă elevii școlii.

Timp de trei zile, gimnaziul vasluian “Elena Cuza” va fi în sărbătoare, activitățile debutând cu simpozionul “Școala viitorului”. Școala “Elena Cuza”, una din unitățile gimnaziale de top din Vaslui, se află în sărbătoare. Timp de trei zile, instituția va marca o nouă ediție a “Zilelor Școlii”. Debutul a fost făcut de simpozionul național “Școala viitorului”. În acest an, participarea a fost indirectă, însă lucrările, cuprinse într-o carte, sunt de o însemnătate mare, dascălii având privilegiul de a se specializa prin experiențele trăite de colegi din județ și din țară. A urmat lansarea unui nou număr al revistei școlare “Mirajul labirintului”,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: