Home » Justitie » Ticălos și obraznic: Tupeu de violator!

Ticălos și obraznic: Tupeu de violator!

Unul dintre cei doi bârlădeni care, în aprilie 2012, au violat cu bestialitate o adolescentă de 16 ani este nemulțumit de pedeapsa primită. Deși, teoretic, putea sta după gratii până la 18 ani, individul a primit numai doi ani și șase luni de închisoare, dar tot a avut tupeul să ceară revizuirea dosarului. Solicitarea i-a fost respinsă.

În ianuarie 2013, Andrei-Bogdan Boboc (20 de ani) și Dumitru Mladinovici (20 de ani) au fost condamnați de Judecătoria Bârlad la câte doi ani și șase luni de închisoare pentru un viol comis în aprilie 2012. Totodată, judecătorii i-au obligat să plătească victimei, o adolescentă de 16 ani, daune morale în valoare de 5.000 de lei.

De remarcat că, deși indivizii și-au bătut joc de fată în cel mai crud mod cu putință, lăsând-o mai mult moartă decât vie, instanței i-a fost milă de ei și a considerat că pedeapsa aplicată este suficientă pentru a-i îndemna pe calea cea dreaptă. Asta deși, în Codul Penal, pentru infracțiunea comisă este prevăzută o pedeapsă cu închisoarea de la cinci la 18 ani.

Chiar și așa, Andrei-Bogdan Boboc, cel care a fost cu ideea să o aducă la el acasă pe fată și să o supună la tot felul de chinuri pe parcursul unei întregi nopți, a avut nerușinarea să ceară, pentru a doua oară, revizuirea dosarului, în ideea că ar putea scăpa de ultima bucățică de pedeapsă. Asta deși, după ce i-a fost scăzută perioada în care a fost reținut și arestat preventiv, adică aproape opt luni, din pedeapsă îi mai rămăsese de executat doar un an și 10 luni, din care a ispășit deja mai bine de două treimi.

Nu a mai fost la fel de norocos întrucât, zilele trecute, magistrații i-au respins solicitarea. Ca urmare, individul va trebui să stea după gratii până când va ispăși toată pedeapsa rămasă.

Un viol, doi violatori

În noaptea de 21/22 aprilie 2012, fata s-a întâlnit cu cei doi indivizi pe stradă, iar apoi s-a lăsat convinsă de Andrei-Bogdan Boboc să meargă acasă la el. La scurt timp, și-a făcut apariția și Dumitru Mladinovici, iar cei trei s-au pus pe consumat băuturi alcoolice. În timpul nopții, indivizii, în stare de ebrietate, au încercat să întrețină relații sexuale cu adolescenta și, pentru că ea a refuzat, au început să o bată cu bestialitate. Au lovit-o cu capul de pereți și i-au aplicat mai mulți pumni, iar apoi au violat-o și au supus-o la perversiuni sexuale.

Când fata a încercat să scape de ei, a fost ținută cu forța în locuință. Abia dimineață a reușit să fugă acasă și să-i povestească mamei ce i s-a întâmplat. Femeia a dus-o imediat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman”, iar ea a mers la Poliția Bârlad, unde a depus o plângere.

După ce polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au demarat cercetările, pe 10 mai, cei doi violatori au fost reținuți, iar pe 11 mai au fost prezentați în fața magistraților bârlădeni și arestați preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Pe măsură ce ancheta a continuat, infracțiunea de lipsire de libertate a fost scoasă din ecuație.

În timp ce Andrei-Bogdan Boboc și Dumitru Mladinovici se aflau în arest, victima lor era internată la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” Iași, unde a fost supusă mai multor intervenții chirugicale reparatorii. Asta întrucât, în urma violului, fata s-a ales cu rupturi vaginale și anale, dar și cu traumatisme pe întreg corpul.

Cei doi au fost trimiși în judecată pe 2 august 2012 și, după aproape cinci luni și jumătate și zece termene, pe 17 ianuarie 2013, au fost condamnați.

Unul dintre cei doi bârlădeni care, în aprilie 2012, au violat cu bestialitate o adolescentă de 16 ani este nemulțumit de pedeapsa primită. Deși, teoretic, putea sta după gratii până la 18 ani, individul a primit numai doi ani și șase luni de închisoare, dar tot a avut tupeul să ceară revizuirea dosarului. Solicitarea i-a fost respinsă. În ianuarie 2013, Andrei-Bogdan Boboc (20 de ani) și Dumitru Mladinovici (20 de ani) au fost condamnați de Judecătoria Bârlad la câte doi ani și șase luni de închisoare pentru un viol comis în aprilie 2012. Totodată, judecătorii i-au obligat să plătească victimei,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile