Home » Justitie » Ziua și falsurile, la frontieră

Ziua și falsurile, la frontieră

Un tânăr de 24 de ani, din Republica Moldova, s-a ales cu dosar penal după ce a încercat că tranziteze granița cu România având un permis de conducere fals. Basarabeanul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Volvo și o remorcă Koegel. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul este fals.

În legătură cu cele constatate, basarabeanul a declarat că a posedat un permis de conducere emis de autoritățile R. Moldova, dar că l-a pierdut și, deoarece perfectarea actelor pentru obținerea unui nou act dura prea mult, a apelat la o persoana din Chișinău care, în schimbul sumei de 390 de lei moldovenești, i-a procurat un alt permis. Polițiștii de frontieră vasluieni au întocmit  dosar penal.

Un tânăr de 24 de ani, din Republica Moldova, s-a ales cu dosar penal după ce a încercat că tranziteze granița cu România având un permis de conducere fals. Basarabeanul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Volvo și o remorcă Koegel. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul este fals. În legătură cu cele constatate, basarabeanul a declarat că a posedat un permis de conducere emis de autoritățile R. Moldova,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: