Home » Sport » Buni de plată
Sabrin Sburlea

Buni de plată

FC Vaslui este obligată să-i achite fostului jucător Sabrin Sburlea suma de 142.000 de euro.

Un alt jucător are de recuperat bani de la FC Vaslui. Este vorba despre Sabrin Sburlea. Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a decis să oblige clubul vasluian la plata a circa 142.000 de euro către fostul atacant al galben-verzilor, sumă ce reprezintă restanțe salariale.

Totodată, Vasluiul mai trebuie să-i plătească 13.000 de euro drepturi contractuale fundașului Ionuț Balaur, plus 455 de lei taxă de procedură, fotbalistul fiind declarat și liber de contract.

Un alt jucător devenit liber de orice obligații față de FC Vaslui este atacantul Alexandru Buziuc, tot cu începere de miercuri. Clubul poate face recurs în ambele situații.

FC Vaslui este obligată să-i achite fostului jucător Sabrin Sburlea suma de 142.000 de euro. Un alt jucător are de recuperat bani de la FC Vaslui. Este vorba despre Sabrin Sburlea. Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a decis să oblige clubul vasluian la plata a circa 142.000 de euro către fostul atacant al galben-verzilor, sumă ce reprezintă restanțe salariale. Totodată, Vasluiul mai trebuie să-i plătească 13.000 de euro drepturi contractuale fundașului Ionuț Balaur, plus 455 de lei taxă de procedură, fotbalistul fiind declarat și liber de contract. Un alt jucător devenit liber de orice obligații față de FC Vaslui este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile