Home » Sport » Știința II Bacău – HC Vaslui, duminică, ora 14.30: Obligați să câștige

Știința II Bacău – HC Vaslui, duminică, ora 14.30: Obligați să câștige

HC Vaslui este nevoită să câștige ultimul joc al sezonului, cu Știința II Bacău, pentru a promova direct în Liga Națională, evitând turneul de baraj.

HC Vaslui mai are un hop de trecut pentru a fi sigură de promovare. Formația vasluiană este conștientă de miza jocului de la Bacău și promite că va pleca de pe teren învingătoare.

Dragoș Soare consideră că Vasluiul și-a demonstrat valoarea și poate câștiga la Bacău un meci cât o promovare: “Mă simt extraordinar aici. Vasluiul are cel mai frumos public. Sperăm să îi obișnuim pe vasluieni cu prestații din ce în ce mai bune. Sperăm să terminăm în stil mare și să câștigăm la Bacău. Să încheiem cu încă o victorie campionatul. Va fi extrem de greu, însă cei mai buni să câștige, adică Vaslui. Ne-am demonstrat valoarea”.

În sprijinul său vine Marius Ignat, care consideră că echipa este pregătită moral pentru a câștiga disputa cu echipa a doua a Bacăului: “Ne-am îndeplinit jumătate din obiectivul rămas pe final de campionat. Important e să batem la Bacău. Suntem pregătiți pentru acest meci”.

Cuvinte laudative la adresa publicului vasluian a avut și Gabriel Cotinghiu. Tânărul handbalist promite o victorie la Bacău: “Mulțumim publicului de la Vaslui. De când sunt aici, m-am simțit foarte bine. Am avut parte de fiecare dată de un public călduros. La Bacău vrem o victorie. Pentru asta ne-am pregătit în această săptămână. Nu ne gândim la altceva decât să câștigăm și în ultima etapă”.

Partida dintre Știința II Bacău și HC Vaslui este programată duminică, de la ora 14.30.

HC Vaslui este nevoită să câștige ultimul joc al sezonului, cu Știința II Bacău, pentru a promova direct în Liga Națională, evitând turneul de baraj. HC Vaslui mai are un hop de trecut pentru a fi sigură de promovare. Formația vasluiană este conștientă de miza jocului de la Bacău și promite că va pleca de pe teren învingătoare. Dragoș Soare consideră că Vasluiul și-a demonstrat valoarea și poate câștiga la Bacău un meci cât o promovare: “Mă simt extraordinar aici. Vasluiul are cel mai frumos public. Sperăm să îi obișnuim pe vasluieni cu prestații din ce în ce mai bune.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: