Home » Justitie » Contrabandiști încarcerați

Contrabandiști încarcerați

Doi bărbați din satul Râșești, comuna Drânceni, condamnați la închisoare și care se sustrăgeau executării pedepsei, au fost depistați decadrele Serviciului de Investigații Criminale și Secției 4 Poliție Rurală Huși. Cei doi au fost condamnați de Judecătoria Huși la un an și zece luni, respectiv doi ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. În perioada august-noiembrie 2011, aceștia au trecut ilegal peste râul Prut mai multe colete de țigări de proveniență Republica Moldova, pe care le-au comercializat pe raza comunei de domiciliu.

Amândoi sunt cunoscuți cu antecedente penale pentru infracțiuni la regimul circulației, înșelăciune, furt calificat și contrabandă. Polițiștii i-au condus la penitenciar în vederea executării pedepselor dispuse de instanță.

Doi bărbați din satul Râșești, comuna Drânceni, condamnați la închisoare și care se sustrăgeau executării pedepsei, au fost depistați decadrele Serviciului de Investigații Criminale și Secției 4 Poliție Rurală Huși. Cei doi au fost condamnați de Judecătoria Huși la un an și zece luni, respectiv doi ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. În perioada august-noiembrie 2011, aceștia au trecut ilegal peste râul Prut mai multe colete de țigări de proveniență Republica Moldova, pe care le-au comercializat pe raza comunei de domiciliu. Amândoi sunt cunoscuți cu antecedente penale pentru infracțiuni la regimul circulației, înșelăciune, furt calificat și contrabandă. Polițiștii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: