Home / Sport / Etapă în play-off

Etapă în play-off

Astăzi este programată cea de-a patra etapă a play-off-ului din liga a patra la fotbal.

Etapa a patra a play-off-ului din liga a patra programează derby-ul dintre Juventus Fălciu și FC Gârceni. Cele două echipe sunt favorite la câștigarea competiției.

Echipa primarului Mircia Scutelnicu nu are nicio înfrângere în momentul de față, câștigând duelul din tur cu scorul de 3-1. Gazdele sunt la o singură înfrângere în competiție și speră să se impună pe teren propriu pentru a relansa lupta pentru câștigarea titlului de campioană județeană.

În cel de al doilea joc al etapei, Smart Negrești va întâlni pe teren propriu Vitis Șuletea, performera etapei trecute, care s-a impus la limită, scor 2-1, în fața echipei Juventus Fălciu.

Ambele jocuri sunt programate de la ora 18. Play-off-ul se va încheia pe 1 iunie, când se va cunoaște noua campioană a județului Vaslui.

Astăzi este programată cea de-a patra etapă a play-off-ului din liga a patra la fotbal. Etapa a patra a play-off-ului din liga a patra programează derby-ul dintre Juventus Fălciu și FC Gârceni. Cele două echipe sunt favorite la câștigarea competiției. Echipa primarului Mircia Scutelnicu nu are nicio înfrângere în momentul de față, câștigând duelul din tur cu scorul de 3-1. Gazdele sunt la o singură înfrângere în competiție și speră să se impună pe teren propriu pentru a relansa lupta pentru câștigarea titlului de campioană județeană. În cel de al doilea joc al etapei, Smart Negrești va întâlni pe teren…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: